Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Erepublic:the new world

Η eΚύπρος ενώθηκε με την μητέρα eΕλλάδα!!!
Αυτό συνέβει από μερικές μέρες στο δημοφιλές online game  που αριθμεί πάνω από 300 χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως!
Η eΚύπρος που βρισκόταν υπό eΤουρκική κατοχή ελευθερώθηκε με την βοήθεια όλων των Ελλήνων και ας είμαστε λιγότεροι,γιατί οι Έλληνες έχουμε καρδιά και ψυχή!!! 
Η eΕλλάδα είναι στις 10 ισχυρότερες χώρες του δημοφιλούς παιχνιδιού παγκοσμίως διαθέτωντας μια πολύ δυνατή οικονομία και την μεγαλύτερη στρατιωτική ισχύ αναλογικά με τον πλυθησμό της!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γεωπολιτικής στρατηγικής όπου μπορείς να ακολουθήσεις διάφορες σταδιοδρομίες.
Να εργαστείς στην εταιρεία της επιλογής σου ή ακόμα και να ιδρύσεις τη δική σου εταιρεία.  
Να ασχοληθείς με την πολιτική έχοντας τη δυνατότητα να εκλεγείς βουλευτής η πρόεδρος της χώρας σου και γιατί όχι να μην δημιουργήσεις το δικό σου κόμμα.
Με την καθημερινή στρατιωτική σου εκπαίδευση ανεβαίνες βαθμίδες στον στρατο έχοντας τη δυνατότητα να αναδειχτείς ήρωας μάχης κερδίζοντας το σεβασμό όχι μονο την Ελληνικής αλλα και της διεθνούς κοινότητας.
Να δημιουργήσεις την δική σου εφημερίδα γράφοντας άρθρα και συλλέγοντας τα σχόλια και την εκτίμηση των συμπολιτών σου.
Στην eΕλλαδα βρίσκονται ήδη 10 χιλιάδες Έλληνες που παλεύουν καθημερινά για την ευημερία του Έθνους και σε περιμένουν να σταθείς στο πλάι τους αυτές τις δύσκολες στιγμές της eΠατρίδας μας.
Με τις συνεχείς επιθέσεις που δεχόμαστε από τους eΤούρκους και με την πρόσφατη είσοδο των Σκοπίων στο παιχνίδι με την ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατά των admin, και την μεταξύ τους στρατιωτική συμμαχία ένα είναι σίγουρο..

Η eΕλλάδα σε χρειάζεται!!!

Για να κάνεις εγγραφή και να βάλεις και εσύ ένα λιθαράκι ώστε να γίνει η eΕλλάδα ένας καλύτερος τόπος για το μέλλον κάνε κλικ εδώ: http://www.erepublik.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More