Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

9 χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές για Android

H καλυτερες δωρεαν εφαρμογες που πρεπει να εχει καθε android
Σε γενικές γραμμές είναι έξυπνο, λειτουργικό αλλά έχει ΠΟΛΥ δρόμο μπροστά του για να αγγίξει την ευχρηστία και την λογική του iPhone.
Οι εφαρμογές που ακολουθούν είναι δωρεάν και θα τις βρείτε που αλλού; Στο Market.
Πάμε λοιπόν στη λίστα.
mAnalytics
Για όσους διαθέτουν Website ή Blog και το παρακολουθούν μέσω Google Analytics. Η εφαρμογή μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλά accounts
Astrid

Μια εξαιρετική GTD εφαρμογή για σημειώσεις, με τεράστια ευχρηστία, χωρίς όμως να απουσιάζουν και οι πολύ προχωρημένες λειτουργίες όπως ορισμός deadlines, absolute deadlines, τρόποι ειδοποίησης, συγχρονισμός με το Calendar app και κατ’ επέκταση με το Google Calendar και πολλά άλλα…
Dolphin Browser
Ο ενσωματωμένος Android Browser είναι πραγματικά πολύ «λίγος». Εαν θέλετε εναν εντυπωσιακό σε λειτουργίες και παράλληλα σβέλτο πλοηγό, εγκαταστήστε τον. Η σύγκριση με τον Opera απλά δεν υπάρχει καθώς ο Dolphin είναι πολύ μπροστά! Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου έκανε η υποστήριξη Gestures τα οποία μπορεί κανείς να τα κάνει customize απο το μηδέν!
eBuddy
Εφαρμογή Messenger με υποστήριξη MSN (Live) Messenger, Yahoo Messenger, AIM, Google Talk, MySpace, Facebook, ICQ και Hyves. Χρειάζεστε κι άλλα;
Fring
Απλά το VoIP στο Android σας. Υποστηρίζει Skype (με πολύ καλή ποιότητα κλήσης!), Google Talk, MSN (Live Messenger), SIP (Custom SIP VoIP), ICQ, Yahoo, Twitter και ΑΙΜ. Προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο το Skype Support το οποίο και είναι πολύ καλό.
Google News
Προφανώς και χρειαζόμαστε «Τα Νέα». Η εφαρμογή υποστηρίζει πλήρως τον εντοπισμό Google Ειδήσεων για τους Έλληνες χρήστες.
NetaShare
Πρόγραμμα για την ανάγνωση των RSS Feeds που φιλοξενούνται στο Google Reader σας. Θα μπορούσε να είναι ποιο γρήγορη όμως είναι πολύ καλοφτιαγμένο το layout της σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες.
GDocs
Εαν χρησιμοποιείτε τα Google Docs (σε Google ή Apps λογαριασμό), τότε αυτή είναι η μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε. Υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς.
AndroidVNC
Διαχειριστείτε εξ αποστάσεως οποιονδήποτε υπολογιστή με το γνωστό VNC…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More