Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Φωτογραφισε τον δολοφονο του....

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά ενός νεαρού, Φιλιππινέζος πολιτικός φωτογράφισε χωρίς να το καταλάβει το δολοφόνο του να τον σημαδεύει.

Πρόκειται για τον Reynaldo Dagsa, τοπικού αξιωματούχου στη Μανίλα, ο οποίος ανήξερος για το τι τον περίμενε φωτογράφισε την οικογένειά του (τη γυναίκα, την κόρη του και την πεθερά του) έξω από την κατοικία του, αποθανατίζοντας όμως και τη στιγμή που ο δολοφόνος του σήκωσε το όπλο του.

Το περιστατικό συνέβη την Πρωτοχρονιά έξω από το σπίτι του θύματος, και οι συγγενείς του δεν άκουσαν καν τον πυροβολισμό λόγω των πυροτεχνημάτων. Ο Φιλιππινέζος πολιτικός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια του άτυχου Dagsa εμφάνισε το φιλμ και το παρέδωσε στην αστυνομία η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία ντοκουμέντο έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου αλλά και του τσιλιαδόρου που στεκόταν στα δεξιά της φωτογραφίας.

Εικάζεται ότι ο ύποπτος ήθελε να εκδικηθεί το θύμα, καθώς είχε διατάξει τη σύλληψή του πριν από έναν χρόνο για κλοπές αυτοκινήτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More