Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Οι καλύτερες δηλώσεις που έχουν γίνει μετά από τις χθεσινές εκλογές.

Οι καλύτερες δηλώσεις που έχουν γίνει μετά από τις χθεσινές εκλογές.



-"Το μνημόνιο είναι ευτυχία".Είπαν 2.581.441 άτομα με ψυχολογικά προβλήματα χθες το βράδυ.

-"Η ΝΔ θα μας φέρει ανάπτυξη στην χωρά και δεν φταίει σε τίποτα το ΠΑΣΟΚ τα έκανε όλα". Ειπέ ένας ψηφοφόρος της ΝΔ μετά την επιτυχημένη εγχείρηση λοβοτομής.

-"Λεφτά υπάρχουν ακόμα, αλλά δεν τα έχουμε βρει.Γι'αυτο το λόγο προσλαβαίνω τον Sherlock Holmes να μας βοηθήσει".είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στον Γιάννη Πρετεντερη την ώρα που έβγαιναν από το σουβλατζίδικο του κυρ-Μήτσου στην Κηφισιά.

-"Θα γίνει αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Κανείς δεν παίζει με την Ελλάδα.Το πρώτο πράγμα που θα κάνω στο ερχόμενο Eurogroup,θα είναι να απαιτήσω καλύτερες συνθήκες διαμονής των αξιωματούχων της Ελλάδας στο εξωτερικό.Δεν είναι δυνατόν να μην μας παρέχουν δωμάτια σε ξενοδοχεία 5 αστέρων." Ενώ σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου για την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ο κύριος Σαμαράς απάντησε"Νομίζω ότι μόλις σας απάντησα. Αυτή την αλλαγή θα απαιτήσουμε από την Ευρώπη να αλλάξει στο Μνημόνιο. Είναι αλήθεια ότι πολλά στελέχη της ΝΔ μου ζήτησαν προσωπικά να θέσω το ζήτημα να μας σερβίρουν φραπέ,που δεν έχουν στα κυλικεία τους, κατά την διάρκεια των επισκέψεων μας, αλλά θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δανειστές μας, γιατί μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μας διώξουν από το Ευρώ.

Σε άλλα νέα,η πολιτική επιτροπή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου δήλωσε."Πήραμε το μήνυμα των χτεσινών εκλογών και μετά από ανάλυση του όλοι οι παίκτες αποφασίσαμε στον αγώνα εναντίον της Γερμανίας να κάνουμε αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία των...Ελλήνων: θα κάτσουμε να χάσουμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More