Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"Μην συμβιβαστείς με υποκατάστατα καθώς καταπιέζεις φοιτητές!"


Η αμερικάνικη αστυνομία επιτέθηκε με σπρέι σε ειρηνικούς διαδηλωτές, ξεκινώντας ένα κύμα ειρωνείας στις κριτικές καταναλωτών του amazon.com για το σχετικό pepper spray.
Πριν λίγες μέρες σημειώθηκε το συμβάν στη διάρκεια καθιστικής διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, όπου φοιτητές διαδήλωναν την υποστήριξή τους στο κίνημα "Occupy Wall Street".
Οι δύο αστυνομικοί μπήκαν σε διαθεσιμότητα ως αποτέλεσμα ενός μεγάλου κύματος διαμαρτυρίας που ακολούθησε το βίντεο. Οι πιο εμπνευσμένες αντιδράσεις προήλθαν από τη σελίδα στο amazon, του προϊόντος που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί, όπου η οργή παρήγαγε στεγνή ειρωνεία.
Διάβασε εδώ "κριτικές" του προϊόντος:

"Μην συμβιβαστείς με υποκατάστατα καθώς καταπιέζεις φοιτητές!"

Όποτε αισθάνομαι πως απειλούμαι από φοιτητές, ασχέτως του πόσο άοπλοι, ειρηνικοί και καθιστοί μπορεί να είναι, ξέρω πως το Defense Technology 56895 MK-9 Stream, 1.3% Red Band/1.3% Blue Band Pepper Spray θα με στηρίξει καθώς έτσι απλά ψεκάζω εξ επαφής.

Πραγματικά πρόκειται για την Cadillac της τεχνολογίας καταπίεσης φοιτητών.
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας, ειλικρινά. Περάστε μια βόλτα από το Σύνταγμα να δείτε μαγικές στιγμές ελληνικής αστυνομίας, και μετά να σας δω αν θα κάνατε θέμα ένα τόσο δα ψεκασματάκι. Πάμε παρακάτω.

"Σε ενοχλούν τα κατώτερα σπρέι;"

Ξέρω το πρώτο πράμα που σκέφτηκες όταν είδες το κόκκινο κάνιστρο: Είναι κοριτσίστικο. Δεν είμαστε στην πυροσβεστική κυρίες μου.

Αδερφέ μου: Είναι ΟΚ. Θες οι στόχοι σου να το δουν να έρχεται! Θα σηκώσουν τα υποτακτικά τους χέρια για να προστατέψουν τη μύτη και τα μάτια τους. LOL. Οι πολίτες δε θα ξέρουν τι τους χτύπησε. Να είσαι επίμονος. Κατάβαλέ τους! Μισή ωρίτσα αργότερα θα αγγίζουν τα μάτια και τη μύτη τους και θα νιώθουν το κάψιμο ΞΑΝΑ! Τα ξαναλέμε!

Μιλάμε για τεχνολογία της διαστημικής εποχής. Λειτουργεί σε πολίτες. ΚΑΙ ΣΕ ALIENS!!
(Σημείωσε πως το aliens εδώ χρησιμοποιείται ώστε να σημαίνει τόσο εξωγήινοι, όσο και μετανάστες, δίνοντας άλλη μια διάσταση στο αστείο.)

"Νιώθεις πως απειλείσαι ή περικυκλώνεσαι;"

Είσαι ένοπλος υπηρέτης του νόμου; Με κράνος, ασπίδα και προστασία σώματος; Νιώθεις πως απειλείσαι ή πως έχεις περικυκλωθεί από μια ομάδα καθισμένων, ειρηνικών διαδηλωτών; Πιστεύεις πως ένα σήμα και ένα όπλο σου δίνουν το δικαίωμα να σηκώνεις το πόδι σου και να κατουράς πάνω στο Σύνταγμα;

Γιατί λοιπόν απλώς να προσπεράσεις αυτούς τους καθισμένους, ειρηνικούς διαδηλωτές όταν μπορείς να τους ψεκάζεις μέχρι εξάνλτησης με ένα σπρέι Defense Technology 58695 MK-9 Stream;
Στο μεταξύ η Megyn Kelly των FOX News (δελτίο ειδήσεων γνωστό για τις όχι-ακριβώς-αριστερές του απόψεις), σχεδόν βγήκε και είπε ότι το προϊόν μπορείς κάλλιστα να το φας και να μην πάθεις τίποτα και τελοσπάντων τι κάνουν έτσι όλα αυτά τα κακομαθημένα κολεγιόπαιδα πια. Στις κριτικές διαβάζουμε:

"Καταπληκτικό φαγώσιμο προϊόν"

Πλέον χρησιμοποιώ το Defense Technology 56895 MK-9 Stream, 1.3% Red Band/1.3% Blue Band Pepper Spray σε όλες μου τις συνταγές που χρειάζονται το κάτι παραπάνω - θαλασσινά, ζυμαρικά και πίτσα, όλα απολαμβάνουν της περιποίησης α λα Davis (σσ. η πρύτανης του Πανεπιστημίου). Τα μπλάντι Μέρι είναι απλά απίστευτα. Δε βλέπω την ώρα για το φετινό πάρτι Χριστουγέννων!

Και μη μου αρχίζετε αυτές τις φιλελεύθερες γκρίνιες περί δικαιωμάτων και τι δικαίωμα στην ειρηνική διαμαρτυρία. Κανείς δεν έδωσε σε αυτά τα τηγανητά αυγά το δικαίωμα να βρεθούν στο πιάτο μου. Το Σύνταγμα είναι για τις αδερφές, εκτός από εκεί που λέει για το δικαίωμα να κουβαλάμε όλοι όπλα, το οποίο πρέπει να το ακολουθούμε κατά γράμμα.
Το amazon.com παρακολουθεί αμήχανα αυτή την τάση για καυστικό χαβαλέ στη σελίδα του. Στην κορυφή της σελίδας με τις κριτικές, βγάζει την καλύτερη θετική και την καλύτερη αρνητική κριτική - το οποίο βέβαια στην πράξη δε σημαίνει τίποτα, καθώς άλλοι χαβαλετζήδες έχουν βάλει βαθμολογία 5 αστεράκια κι άλλοι 1. Δες την δημοφιλέστερη 'αρνητική' κριτική:

"Προσοχή: Αυτό το προϊόν πολλαπλασιάζει τους διαμαρτυρόμενους"

Χρησιμοποιώ με άνεση αυτό το προϊόν όταν προσπαθώ να διαλύσω μικρές ομάδες ειρηνικών διαδηλωτών που έχουν ενώσει τα χέρια τους. Αν και αρχικά έμοιαζε να έχει αποτέλεσμα, την επόμενη μέρα αυξήθηκαν γεωμετρικά! Τώρα τι κάνω;

Ένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν ότι έλαβα άδεια μετ'αποδοχών για την προσπάθειά μου.

ΟΚ. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ ένα σπρέι μπήκα να αγοράσω ρε παιδιά. Να το πάρω τελικά ή όχι;
(Και δεν έχει και κανένα σπρέι εδώ για να αγοράσουμε, όχι τίποτα άλλο δηλαδή.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More