Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Το πούλμαν των θαυμάτων!

Η Ντόρτμουντ δεν μαγεύει φέτος μόνο στα γήπεδα αλλά ακόμα και σε πούλμαν! Απόδειξη το εκπληκτικό τρικ που σκαρφίστηκαν με τη βοήθεια μία μπάλας και μίας... κολόνας γέφυρας δύο άσοι των Βεστφαλών (video)!

Ο μέσος Νούρι Σαχίν και ο τερματοφύλακας Ρόμαν Βάιντερφελερ βρήκαν έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο για να "σκοτώσουν την πλήξη τους" κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης της ομάδας, χρησιμοποιώντας -τί άλλο- μία μπάλα ποδοσφαίρου.



Ο Σαχίν έπιασε θέση στη μπροστινή πόρτα και ο συμπαίκτης του στην πίσω πόρτα του πούλμαν, και όταν αυτό περνούσε κάτω από μία γέφυρα φρόντισαν να δείξουν ότι συνεργάζονται με "κλειστά μάτια".



Και αυτό γιατί από το σουτ που έκανε ο Σαχίν, η μπάλα χτύπησε στην κολόνα της γέφυρας, για να καταλήξει στη συνέχεια στα απλωμένα χέρια του Βάιντερφελερ που περίμενε να τη μπλοκάρει στην πίσω πόρτα.

Το γεγονός αυτό ενθουσίασε τους συμπαίκτες τους και έκανε αρκετούς στο διαδίκτυο να αναρωτιούνται για το αν το βίντεο είναι πραγματικό ή "φτιαχτό", με το μυστήριο αυτό να βασανίζει κόσμο για πολύ καιρό ακόμα...

BVB viral _ Nuri Sahin and Roman Weidenfeller
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More