Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το πιτ-μπουλ και ο άτυχος κλέφτης

Επιχείρησε να αρπάξει αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν σκύλος που για αρκετούς μήνες έπαιρνε μέρος σε... παράνομες κυνομαχίες

Ένα πιτ-μπουλ που ξέφυγε από την κόλαση των παράνομων κυνομαχιών στις ΗΠΑ ανταπέδωσε τη χάρη στην οικογένεια που το υιοθέτησε.
Για πολλούς μήνες ο Victor, μαζί με άλλα σκυλιά ζούσε κάτω από τρομακτικές συνθήκες, έπαιρνε μέρος σε αγώνες εξόντωσης και ήταν σε άγρια κατάσταση. Το σώμα του ήταν γεμάτο πληγές και γδαρσίματα και αν συνέχιζε σίγουρα δεν θα έμενε για πολύ ζωντανός.

Μια φιλοζωϊκή οργάνωση όμως τον έσωσε και μετά από αρκετό καιρό θεραπείας τον έδωσε σε μια οικογένεια στο Kirkland, που τον δέχθηκε με αγάπη.
Το βράδυ της Παρασκευής το Πιτ-μπουλ ξεπλήρωσε τη χάρη.
Η Amber Melena, μητέρα της οικογένειας είχε πάει για ψώνια σε ένα μπακάλικο και είχε πάρει μαζί της στο αυτοκίνητο και τον 3χρονο Victor. Ψώνισε, επέστρεψε στο όχημα και καθώς ετοιμαζόταν να βάλει τη ζώνη της, η πόρτα του συνοδηγού άνοιξε ξαφνικά.
Η γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν κλέφτη που ήθελε να πάρει το αυτοκίνητο, αλλά ήταν ιδιαίτερα άτυχος.
Το απότομο άνοιγμα της πόρτας τρόμαξε τον Victor, αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα θυμήθηκε ποιος... υπήρξε. Ένα δυνατό γάβγισμα και μια κίνηση προς το μέρος του επίδοξου κλέφτη ήταν αρκετά.
Ο κακοποιός έκανε πίσω, αλλά από τον τρόμο του σκόνταψε και ξαπλώθηκε στο πεζοδρόμιο. Λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία.
Ο Victor που πλέον ζει αρμονικά με την οικογένεια, αποτελεί εξαίρεση, καθώς σπάνια ένας σκύλος που εκπαιδεύεται να είναι πολεμική μηχανή μπορεί να επανέλθει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More