Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σεξ εκτός έδρας λόγω... φοβίας

Για μια κοπέλα στη Βρετανία, η οποία δεν μπορεί να κάνει έρωτα σε κλειστούς χώρους, αλλά μόνο σε πάρκα, πλατείες, παραλίες και δάση
Το σεξ σε ανοιχτούς χώρους, αν αξαιρέσεις τους ματάκηδες και τους βιαστές, αποτελεί φαντασίωση κάθε εραστή που σέβεται τον εαυτό του. Τι γίνεται όμως όταν η συνεύρεση στις εξοχές και στα πάρκα δεν είναι απλώς μια πικάντικη επιλογή;
Τα αγόρια της Daniele Vincely από το Portsmouth, θα μπορούσαν ίσως να απαντήσουν, καθώς η
κοπέλα πάσχει από μια σπάνια σεξουαλική φοβία. Δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κανένα κλειστό χώρο και κάνει σεξ μόνο... εκτός έδρας.
"Στα αγόρια αρέσει στην αρχή. Το θεωρούν πολύ ερεθιστικό να κάνουν σεξ κάτω απ' τα αστέρια, στο δάσος, σε πάρκα, σε παγκάκια και σε παραλίες. Αλλά μετά από λίγο καιρό κουράζονται -ιδιαίτερα όταν βρέχει- και με παρατάνε" δηλώνει περίλυπη η 24χρονη.

Η Daniele δηλώνει ότι έχει προσπαθήσει να κάνει έρωτα σε κλειστό χώρο, αλλά πάντα πάθαινε κρίσεις πανικού.
"Νιώθω να πνίγομαι και φτάνω στα πρόθυρα λιποθυμίας".
Η κοπέλα διαπίστωσε το πρόβλημα από την πρώτη φορά που έκανε σεξ πριν έξι χρόνια.
"Ονειρευόμουν ότι η πρώτη μου φορά θα ήταν τέλεια και ρομαντική, αλλα αποδείχθηκε εφιάλτης. Ήθελα απλώς να τελειώσει" (ο εφιάλτης, μην παρεξεγηθούμε) ομολογεί η 24χρονη.
Κάθε φορά που προσπαθούσε να κάνει σεξ με εκείνο τον πρώτο τυχερό, κατέληγαν σε αποτυχία, μέχρι που ένα βράδυ ήρθε η... αποκάλυψη.
Αφού κατανάλωσε αλκοόλ μαζί με το αγόρι της σε ένα πάρκο, έκαναν έρωτα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
"Ξαφνικά ένιωσα υπέροχα. Δεν είχα οργασμό ποτέ ξανά και το αυτά που ένιωθα ενώ βρισκόμουν στη μητέρα φύση δεν περιγράφονται" λέει η Daniele.
Η Daniele προσπάθησε να καταπολεμήσει τη φοβία της με αντικαταθλιπτικά χάπια, ωστόσο όπως λέει η ίδια, προτιμά να συνεχίσει να κάνει σεξ στα βουνά και στα λαγκάδια, παρά να εξαρτηθεί από τα φάρμακα.
"Ξέρω ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι περίεργη, αλλά δεν με νοιάζει. Άλλοι φοβούνται τις αράχνες, άλλοι τα ύψη, εμένα αυτή είναι η φοβία μου" δηλώνει με θάρρος.
Σύμφωνα με την σεξολόγο Catherine Townsend, η Daniele υποφέρει από μια ακραία αντίδραση στην πρώτη σεξουαλική της εμπειρία, την οποία ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Η σεξολόγος υποστηρίζει ότι θα μπορούσε σταδιακά να απολαύσει το σεξ και σε κλειστούς χώρους.
Αν βέβαια σκεφτούμε ότι πριν τον πρώτο της οργασμό στο πάρκο, είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ, ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να δοκιμάσει να πίνει και σε εσωτερικούς χώρους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More