Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Αστυνομία; Μου έκλεψαν το χόρτο μου"

Ένας 21χρονος Αμερικανός είχε την ιδέα να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλει ότι κάποιος του έκλεψε τα ναρκωτικά που είχε στο φορτηγάκι του
Ένας 21χρονος Αμερικανός κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ότι κάποιος του έκλεψε τη... μαριχουάνα του.
Ο Calvin Hoover, κάτοικος Salem, τηλεφώνησε στις αρχές έξαλλος, καθώς κάποιος διέρρηξε το φορτηγάκι του, που ήταν παρκαρισμένο έξω από ένα εστιατόριο και του έκλεψε ένα τζάκετ, 400 δολάρια και μικροποσότητες μαριχουάνας.



Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν τον βρήκαν εκεί, αλλά ο ίδιος μετά από μια ώρα ξαναπήρε για να διαμαρτυρηθεί επειδή η αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της.
Η επικοινωνία του με τις αρχές ήταν δύσκολη και όπως ανέφερε ο τοπικός σερίφης ο Hoover ήταν πολύ μεθυσμένος και σταματούσε συνεχώς για να κάνει εμετό.
Τα όργανα της τάξης εντόπισαν τελικά το φορτηγό και τον Hoover λίγα μέτρα μακριά να φωνάζει ότι του έκλεψαν το χόρτο του.
Όπως ήταν φυσικό συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών. Σύμφωνα με τις αρχές ο αγαναχτισμένος νεαρός δεν διαθέτει κάρτα χρήσης μαριχουάνας για λόγους υγείας και το τηλεφώνημά του στην αστυνομία δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More