Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Συνεργός σε διπλή δολοφονία... και πάλι το heavy metal

Θύματα στυγνής δολοφονίας έπεσαν οι David και Rose Garrick, παππούς και γιαγιά αντίστοιχα του 17χρονου Kyle Smith, ο οποίος θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές ως ο κύριος ύποπτος.

Το τραγικό αυτό συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, στο Midwest City της Oklahoma, με τον εγγονό να συλλαμβάνεται λίγες ώρες αργότερα, οδηγώντας το φορτηγάκι τους. Μαζί με τον νεαρό συνελήφθησαν και
δύο συνομήλικοι φίλοι του, ως συνεργοί στην προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος, η οποία ήταν να βάλουν φωτιά στο σπίτι για να αποκρύψουν τα πραγματικά αίτια θανάτου του άτυχου ζευγαριού.

Ο ύποπτος ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης πως ακούει heavy metal και μεταξύ των 50 αποδεικτικών στοιχείων που συγκεντρώθηκαν συγκαταλέγεται κι ένας δίσκος των Slipknot, με μια πεντάλφα ζωγραφισμένη από τον ίδιο στο εξώφυλλο αυτού. Κατηγορίες δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη, όπως και δεν έχει οριστεί εγγύηση για την προσωρινή αποφυλάκιση του Smith, καθώς οι αστυνομικές αρχές της περιοχής συνεχίζουν τις έρευνες.

Αυτη ειναι ειναι η 32435425 φορα που θεωρουν οτι η heavy metal και η rock μουσικη μπορει να οδηγησει εναν ανθρωπο σε φονο.Και ρωταμε αν το παιδι ακουγε Madonna,Lady Gaga,Jay-Z θα ειχε παρει τον δρομο του θεου και δεν θα ειχε σκοτωσει τους παππουδες του?Τοτε πχ και αν καποιος που σκώτωσε την πεθερά του και η εκλεψε το σπιτι του γείτονα και ακουει ρεμπέτικα πρέπει να κριθεί το είδος αυτό σατανιστικό!ουυυυυυυυυυυυ 666 να καούνε τα μπουζούκια...

Η μουσικη δεν εχει να κανει με τις Ανθρωποκτονηκες τασεις.Αμα εχεις την διαστροφη ητε ακους heavy metal ητε ακους Οπερα και blues δεν εχει καμια σημασια..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More