Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο βασιλικός γάμος «γονατίσε» το Internet

Όλοι λιγο πολυ φτασαμε ένα βημα πριν την αυτοκτονία την Παρασκευη το μεσημερι όταν οτι και να κάναμε ητε στο ίντερνετ ήτε αν θελαμε να δούμε τηλεόραση παντού εδειχνε τον βασιλικο γαμο,το γεγονος του αιώνα.Εδω ο κόσμος καιγεται στην Ελλάδα γενικα αυτό μας ενοιάξε .

Εκτος ομως απο ολα αυτα μπορεί μερικοι το απόγευμα της Παρασκευής να παρατηρήσατε ενα αυξημένο traffic(καθυστέρηση) γενικά στο Ιντερνετ.



Μπορει στην Ελλάδα να το έχουμε συνηθήσει αυτό μιας και οι παροχές του ιντερνετ ειναι άθλιες σε σχεση με αυτές του εξωτερικού.

Ετσι  ο βασιλικός γάμος  κατάφερε να «γονατίσει» το διαδίκτυο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των χρηστών του Internet να τον παρακολουθήσουν online. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και μετρήσεις από τους παρόχους όλου του πλανήτη, την ώρα της τελετής οι περισσότεροι servers έδειχναν να «υποφέρουν», ενώ το site του BBC βγήκε εκτός λειτουργίας, λόγω της ζωντανής κάλυψης που παρείχε.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το site του CNN σημείωσε 21.5 εκατομμύρια page views, 61% παραπάνω από την φυσιολογική κίνηση Παρασκευής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More