Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι κινηματογραφικες πρεμιερες της εβδομαδας 3/3


Οπως καθε εβδομαδα ετσι και σημερα σας παρουσιαζουμε τις κινηματογραφικες πρεμιερες της εβδομαδας!

Οι Ρυθμιστές (The Adjustment Bureau)


Οι Ρυθμιστές (The Adjustment Bureau) είναι ο τίτλος της ταινίας του Τζορτζ Νόλφι με τους Ματ Ντέιμον, Έμιλι Μπλαντ, Τέρενς Σταμπ, Άντονι Μακί, Τζον Σλέιτερι.
Ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός, ο Ντέιβιντ, λίγο πριν την είσοδό του στην Αμερικανική Γερουσία, γνωρίζει μια πανέμορφη μπαλαρίνα και την ερωτεύεται παράφορα.

Τότε εμφανίζονται από το πουθενά κάποιοι μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι φαίνεται πως συνωμοτούν για να τους κρατήσουν χώρια.
Ο Ντέιβιντ μαθαίνει, πως οι άντρες αυτοί είναι Ρυθμιστές, απεσταλμένοι δηλαδή της Μοίρας κι έχουν ως αποστολή τους να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη σχέση μεταξύ των δύο νέων.
Ο ήρωάς μας καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει πειθήνια το πεπρωμένο που άλλοι έχουν προδιαγράψει για εκείνον ή αν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και θα ρισκάρει τα πάντα, ώστε να γίνει ο ίδιος κύριος της Μοίρας του, με όποιο κόστος κι αν αυτό συνεπάγεται.


Big Mommas: Like Father, Like Son



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Martin Lawrence Brandon T. Jackson Jessica Lucas Michelle Ang, Portia Doubleday
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
John Whitesell
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
107 λεπτά
Ο πράκτορας του FBI Malcolm Turner (που πρωτογνωρίσαμε το 2000 στο «Big Momma's House») έχει πλέον αποκτήσει ένα θετό γιό, τον Trent. Ο Malcom θα αναγκαστεί να υποδυθεί για μια ακόμα φορά το alter-ego του, την Big Momma για να εξιχνιάσει ένα έγκλημα. Μαζί με τον Trent (που επίσης θα μεταμφιεστεί σε πληθωρική Charmaine) θα μπουν κρυφά σε μια σχολή καλών τεχνών μόνο για κορίτσια, αφού ο Trent έχει γίνει μάρτυρας μιας δολοφονίας στο χώρο της σχολής. Πατέρας και γιός θα πρέπει μαζί να βρουν τον δολοφόνο, πριν εκείνος τους ανακαλύψει.

Barney's Version




ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Paul Giamatti bio Dustin Hoffman bio Rosamund Pike Minnie Driver Rachelle Lefevre
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Richard J. Lewis


Πολλά βαραίνουν το μυαλό του 60άρη Barney Panofsky (Paul Giamatti): μία πολυτάραχη ζωή με τρία διαζύγια και δύο παιδιά, μία σκιά από το παρελθόν που εξακολουθεί να τον κατηγορεί για τη δολοφονία ενός άσπονδου φίλου (Scott Speedman) των νεανικών του χρόνων, καθώς και το Αλτσχάιμερ που του χτυπά πλέον δυνατά την πόρτα. Προτού σβήσουν οριστικά οι μνήμες του, καλείται να θυμηθεί και να μας ταξιδέψει μέσα από τη δική του εκδοχή αναφορικά με τα σημαντικότερα πρόσωπα και γεγονότα που τον σημάδεψαν. Αρχής γενομένης από τα μποέμικα χρόνια στη Ρώμη, οι τρεις γυναίκες της ζωής του (Rachelle Lefevre, Minnie Driver και Rosamund Pike), ένας εκκεντρικός βετεράνος μπάτσος αλλά ταυτόχρονα στοργικός πατέρας (Dustin Hoffman) και αρκετοί άλλοι εισέρχονται και εξέρχονται σταδιακά από τον κόσμο του Barney, ενός ανθρώπου που έχει το ανικανοποίητο και την αυτοκαταστροφή στο αίμα του.

How I Ended This Summer




ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Grigoriy Dobrygin Sergei Puskepalis Igor Chernevich Ilya Sobolev Artyom Tsukanov
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Aleksei Popogrebsky

Σε ένα εγκαταλελειμμένο ρωσικό νησί της Αρκτικής, δύο άντρες δουλεύουν σε ένα μικρό μετεωρολογικό σταθμό. Δουλειά τους είναι να παίρνουν μετρήσεις, από τα ραδιενεργά εδάφη, και να στέλνουν μέσω ασύρματου τα δεδομένα στο κεντρικό σταθμό. Για τον Sergei, αυτή δουλειά έχει γίνει ρουτίνα στα πενήντα του χρόνια. Τα χρόνια της απομόνωσης του στο σταθμό, τον έχουν κάνει να βλέπει τη δουλειά του πολύ σοβαρά. Ο νέος του συνεργάτης, ο Pavel, έχει αναλάβει να περάσει το καλοκαίρι του στο σταθμό. Οι δύο άντρες δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους... ο Pavel περνάει το χρόνο του παρέα με το mp3 του και τα video games, προσπαθώντας να αγνοήσει την επιβλητική παρουσία του Sergei. Η ισορροπία διαταράσσεται μια μέρα, όταν ο Sergei θα αφήσει το πόστο του για να πάει για ψάρεμα πέστροφας. Έχει αφήσει τον Pavel υπεύθυνο για τις μετρήσεις, και την αποστολή τους, όμως εκείνος θα το αμελήσει και αργότερα θα αποφασίσει να εφεύρει ψεύτικα δεδομένα για να καλύψει το σφάλμα του.

Drive Angry



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Nicolas Cage Amber Heard William Fichtner Billy Burke David Morse
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Patrick Lussier

Ο Milton δραπετεύει από την κόλαση (κυριολεκτικά) με σκοπό να κυνηγήσει εκείνους που σκότωσαν την σύζυγό του και την κόρη του. Για να τα καταφέρει έχει στη διάθεσή του μόνο τρεις μέρες, προτού εκείνοι θυσιάσουν τη μικρή εγγονή του όταν το φεγγάρι γίνει πανσέληνος. Στο πλευρό του βρίσκεται η Piper, μια νεαρή σέξι σερβιτόρα η οποία, με το γρήγορο αυτοκίνητο του πρώην της, βοηθάει τον Milton να καταδιώξει τον Jonah King και τη θανάσιμη ομάδα του. Στο κατόπι τους όμως είναι το δεξί χέρι του Διαβόλου, που σκοπό έχει να γυρίσει τον Milton πίσω στην κόλαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More