Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η χειρότερη χαμένη ευκαιρία της ιστορίας;



Αυτά δεν γίνονται... Σε αναμέτρηση για την Κόνφερενς, παίκτης αστόχησε ολομόναχος μέσα από τη μικρή περιοχή σε άδειο τέρμα, για να εξιλεωθεί μισή ώρα αργότερα με γκολάρα από τα 30 μέτρα. Δείτε το video!

Το απίστευτο αυτό σκηνικό στήθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ της Fleetwood Town και της Barrow στο Λάνκασαϊρ, με τον επιθετικό των γηπεδούχων Μάνιο Βιέιρα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής...


Η αρχή έγινε στο 15ο λεπτό, με τον Βιέιρα να διαπράττει ένα λάθος που χαρακτηρίζεται ήδη στο διαδίκτυο ως "το χειρότερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου".

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε λάθος κοντρόλ αμυντικού και πήρε τη μπάλα, απέφυγε και τον γκολκίπερ, όμως μόνος μπροστά στο τέρμα κατάφερε να χτυπήσει με άνεση τη μπάλα και να τη στείλει εκτός εστίας!

Αμέσως μετά ένας συμπαίκτης του έσπευσε να τον παρηγορήσει, την ώρα που οι περίπου 3.000 θεατές στο "Highbury Stadium" του Φλίτγουντ σιχτίριζαν μή μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχαν μόλις παρακολουθήσει.

Το ίδιο όμως κοινό αναγκάστηκε τριάντα λεπτά μετά, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, να αποθεώσει τον ίδιο άνθρωπο: και αυτό γιατί ο Βιέιρα έδειξε πως η χαμένη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν απλά μία κακή στιγμή, πετυχαίνοντας ένα γκολ-όνειρο με βολίδα από περίπου 30 μέτρα (ύστερα από έξοχο κοντρόλ με το στήθος)!

Αυτό ήταν το 22ο γκολ του Βιέιρα για τη Fleetwood Town σε 37 παιχνίδια, ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το παιχνίδι τελείωσε 1-0, με τον ίδιο να πετάει το μανδύα του μοιραίου και να φοράει αυτόν του τοπικού ήρωα...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More