Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ζητα αποζημιωση απο callgirls λογω κακων υπηρεσιων..





Ο Πελάτης έχει πάντα δίκιο … κάπως έτσι σκέφθηκε και ενας αμερικανός φοιτητής, ο Hubert Blackman, που ισχυρίζεται ότι υπέστη ψυχολογικό τραύμα από πόρνη στο Λας Βέγκας, οπότε και μηνύει την εταιρεία συνοδών ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη που του..

προκάλεσε το «τραγικό συμβάν».Ο Hubert Blackman από τη Νέα Υόρκη ζητάει λοιπόν τα 275 δολάρια που πλήρωσε για τις υπηρεσίας της «συνοδού», καθώς και 1,8 εκατ. δολάρια για ψυχική οδύνη.Όπως ισχυρίζεται, ο κ. Blackman πήγε στο Λας Βέγκας για διακοπές και ζήτησε μία στρίπερ στο δωμάτιο του ξενοδοχείο. Η κυρία του χόρεψε για 155 δολάρια, ενώ πήρε και άλλα 120 για τη σεξουαλική πράξη.

Την επόμενη μέρα, ο Hubert Blackman κάλεσε την υπηρεσία και ζήτησε πίσω τα χρήματά του, γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένος, επειδή η στρίπερ δεν έμεινε όπως είχανε συμφωνήσει για μία ώρα, αλλά για μισή.

Επίσης, ισχυρίστηκε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη σεξουαλική πράξη, καθώς δεν μπορούσε να αποδώσει σωστά, επειδή ήταν μεθυσμένος.

Όταν η εταιρεία απάντησε ότι δεν του επιστρέφει τα χρήματα κάλεσε την αστυνομία, η οποία απείλησε να τον συλλάβει για πορνεία…

1 σχόλια:

The blog comprises the beautiful selection of hot and sexy escorts girls who are charming and erotics in nature these super hot ladies really blow up minds of the gentleman.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More