Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Oι ταινιες της Εβδομαδας 27/01 εως 3/02

Oπως καθε εβδομαδα ετσι και σημερα σας παρουσιαζουμε τις cine-πρεμιερες τις εβδομαδας!



Μαύρος Κύκνος








BLACK SWAN

του Ντάρεν Αρονόφσκι

με τους Μίλα Κούνις, Νάταλι Πόρτμαν, Κρίστοφερ Γκάρτιν, Γουινόνα Ράιντερ, Βενσάν Κασέλ, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ











Υπόθεση: Η Νίνα είναι μια μπαλαρίνα στην Νέα Υόρκη και ο χορός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, όπως γίνεται συνήθως στα επαγγέλματα αυτά. Ζει με την ψυχαναγκαστική πρώην μπαλαρίνα μητέρα της, η οποία της ασκεί ασφυκτική πίεση. Όταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τόμας Λίροϊ αποφασίζει να αντικαταστήσει την πρίμα μπαλαρίνα για την παράσταση "Η Λίμνη των Κύκνων", η Νίνα είναι η πρώτη επιλαχούσα. Η Νίνα θα πρέπει να αποδείξει πως είναι ικανή να ενσαρκώσει, πέρα από τον Λευκό Κύκνο, και τον Μαύρο Κύκνο. Η Λίλι είναι νέα στην ομάδα χορού του Λίροϊ και αποτελεί την σημαντικότερη ανταγωνίστρια της Νίνα για τον περιζήτητο πρωταγωνιστικό ρόλο. Καθώς αναπτύσσεται μια ιδιόμορφη φιλία ανάμεσα στις δύο αντίπαλες χορεύτριες, η Νίνα έρχεται όλο και περισσότερο σε επαφή με την σκοτεινή της πλευρά…

To τρέιλερ της ταινίας:






Το Κυνήγι Των Μαγισσών

SEASON OF THE WITCH
του Ντομινίκ Σένα

με τους Νίκολας Κέιτζ, Ρον Πέρλμαν, Στίβεν Κάμπελ Μουρ, Ρόμπερτ Σίαν, Κλερ Φόι, Ούλριχ Τόμσεν, Κρίστοφερ Λι






Υπόθεση: Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Νίκολας Κέιτζ (Leaving Las Vegas, Adaptation, National Treasure Ghost Rider) και ο Ρον Πέρλμαν (Hellboy, Hellboy II, Sons of Anarchy) πρωταγωνιστούν σε αυτή την μεταφυσική περιπέτεια με πρωταγωνιστές έναν ηρωικό Σταυροφόρο και τον πιστό του φίλο. Οι δυο ήρωες επιστρέφουν στον τόπο τους μετά από χρόνια άγριων μαχών, για να τον βρουν κατεστραμμένο από την Πανώλη. Οι πρεσβύτεροι της εκκλησίας, πεπεισμένοι ότι υπεύθυνη για τον όλεθρο είναι μια νεαρή κοπέλα που κατηγορείται για χρήση μαγείας, δίνουν εντολή στους δυο ιππότες να την μεταφέρουν σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι. Εκεί οι μοναχοί θα εκτελέσουν ένα αρχαίο τελετουργικό, για να απαλλάξουν την Γη από την κατάρα της.


To τρέιλερ της ταινίας:




Το Μούτρο

THE MECHANIC

του Σάιμον Γουέστ

με τους Τζέισον Στέιθαμ, Μπεν Φόστερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστα Κάμπελ, Λίαμ Φέργκιουσον






Υπόθεση: Η ιστορία περιγράφει έναν πληρωμένο δολοφόνο που αποφασίζει να εκπαιδεύσει ένα νεότερό του, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όλα όμως ανατρέπονται όταν αποκαλύπτεται πως ο εκπαιδευόμενος είναι ο γιος ενός εκ των θυμάτων του "δασκάλου" του, που διψά για εκδίκηση.


Το τρέιλερ της ταινίας:






Πάλι Εσύ

YOU AGAIN

του Άντι Φίκμαν
με τους Κρίστεν Μπελ, Τζέιμι Λη Κέρτις, Σιγκούρνι Γουίβερ, Οντέτ Γιούστμαν, Μπέτι Γουάιτ, Κριστίν Τσένογουεθ, Πάτρικ Ντάφι






Υπόθεση: Υπό κανονικές συνθήκες, η επιστροφή της Μάρνι στο πατρικό της στη Βόρεια Καλιφόρνια για το γάμο του αδελφού της, θα ήταν για εκείνη ένα γεγονός το οποίο θα περίμενε με περισσή ανυπομονησία. Ωστόσο, πολύ σύντομα ο χειρότερος εφιάλτης της πρόκειται να γίνει πραγματικότητα μπροστά στα μάτια της, καθώς η Γκέιλ, η μητέρα της, την πληροφορεί πως η γυναίκα που θα ενωθεί «εις σάρκα μία» με τον Γουίλ, δεν είναι άλλη από την Τζοάνα – την κοπέλα που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση στο λύκειο. Και το χειρότερο; Αυτό θα είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ιδιαίτερα δυσάρεστων εκπλήξεων, οι οποίες απειλούν να μετατρέψουν σε… ρινγκ την οικογενειακή τους εστία!



Το τρέιλερ της ταινίας:









THE GREEN HORNET

του Μισέλ Γκοντρί

με τους Κάμερον Ντιάζ, Σεθ Ρόγκεν, Κριστόφ Γουόλτζ, Τομ Γουίλκινσον, Έντουαρντ Φέρλονγκ, Τζέι Τσου





Υπόθεση: O Μπριτ Ράιντ (Σεθ Ρόγκεν) είναι γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος Άντζελες και ζει μια ανέμελη ζωή αφιερωμένη στα πάρτι. Όταν όμως ο πατέρας του (Τομ Γουίλκινσον) πεθαίνει μυστηριωδώς, ο Μπριτ βρίσκεται ξαφνικά κληρονόμος μίας τεράστιας περιουσίας. Σύντομα, δημιουργεί μια αναπάντεχη φιλία με τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, τον Κέιτο (Τζέι Τσου), και μαζί αποφασίζουν να πολεμήσουν το έγκλημα, μεταμφιεζόμενοι σε... εγκληματίες! Έτσι ο Μπριτ γίνεται ο εκδικητής Green Hornet και ο Κέιτο κατασκευάζει το απόλυτο όπλο, τη Μαύρη Καλλονή. Με ένα αμάξι - κινητό φρούριο και με τη βοήθεια της νέας γραμματέας του Μπριτ, Λενόρ Κέις (Κάμερον Ντίαζ), θα καταδιώξουν τον Μπέντζαμιν Τσουντνόφσκι (Κριστόφ Βαλτζ), τον άνθρωπο που ελέγχει τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες. Όμως και ο Τσουντνόφσκι έχει τα δικά του σχέδια: να εξαφανίσει τον Green Hornet μια για πάντα.


Το τρέιλερ της ταινίας:





EXTRA MAN

THE EXTRA MAN

των Σάρι Σπρίνγκερ Μπέρμαν, Ρόμπερτ Πουλτσίνι

με τους Κέβιν Κλάιν,Πολ Ντάνο, Κέιτι Χολμς, Τζον Ράιλι





Υπόθεση: Ο Λούις Ιβς (Πολ Ντάνο) φαντάζεται τον εαυτό του σαν έναν ήρωα μυθιστορήματος του Σκοτ Φιτζέραλντ. Του αρέσουν οι γραβάτες, τα μπλέιζερ, οι σπορ καμπαρντίνες και φτάνει στη Νέα Υόρκη με το όνειρο να γίνει συγγραφέας. Ο Λούις πιάνει ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα του Χένρι Χάρισον (Κέβιν Κλάιν), ενός αποτυχημένου, αλλά λαμπρού θεατρικού συγγραφέα, που χορεύει μόνος του με δίσκους του παλιού Μπρόντγουει, τρυπώνει λαθραία στην όπερα και εκτελεί με απαράμιλλο στυλ τα καθήκοντά του ως «Extra Man» - συνοδού δηλαδή πλούσιων κυρίων. Παρά τα σαράντα χρόνια που τους χωρίζουν, οι δύο τους αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση μέντορα/μαθητή που θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.


Το τρέιλερ της ταινίας:





Αυγό

YUMURTA / EGG

του Σεμίχ Καπλάνογλου

με τους Νεζάτ Ισλέρ, Σαντέτ Ισίλ Ακσό, Ουφούκ Μπαϊρακτάρ, Τουλίν Οζέν, Γκουλτσίν Σαντιρτσίογλου, Καάν Καραμπακάκ, Σέμρα Καπλάνογλου









Υπόθεση: Μετά το θάνατο της μητέρας του Ζεχρά, ο ποιητής Γιουσούφ επιστρέφει μετά από χρόνια στην πόλη όπου μεγάλωσε. Ένα νεαρό κορίτσι, η Αϊλά, τον περιμένει στο ερειπωμένο πατρικό σπίτι. Ο Γιουσούφ αγνοεί την ύπαρξη αυτής της μακρινής συγγενούς που ζούσε με τη μητέρα του τα τελευταία πέντε χρόνια... Η Αϊλά έχει κάτι να ζητήσει απ’ τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ πρέπει να κάνει το τελετουργικό θυσίας που η μητέρα του δεν πρόλαβε. Μαζί με την Αϊλά ξεκινούν για τον τάφο του Αγίου, τρεις-τέσσερις ώρες δρόμο μακριά, για να κάνουν την παραδοσιακή τελετή. Αδυνατώντας να βρουν το κοπάδι απ’ το οποίο θα γινόταν η επιλογή του ζώου για τη θυσία, καταφεύγουν σ’ ένα ξενοδοχείο δίπλα σε μια ηφαιστειογενή λίμνη για να περάσουν τη νύχτα. Η ατμόσφαιρα του γαμήλιου γλεντιού που επικρατεί στο ξενοδοχείο φέρνει τον Γιουσούφ και την Αϊλά πιο κοντά. Η επιστροφή στην γενέθλια πόλη θα τους βρει και τους δύο αλλαγμένους..





Το τρέιλερ της ταινίας:








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More