Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ξερουμε τους νικητές των Όσκαρ!!

Πόσα Όσκαρ θα πάρει ο Λόγος του Βασιλιά; Μπορεί ο Φίντσερ να κερδίσει τον Χούπερ; Τι πιθανότητες έχει ο Κυνόδοντας; Eχουμε τις απαντήσεις για την μεγάλη βραδιά των βραβείων Όσκαρ.



Ήταν μια χρονιά πλούσια σε διαφορετικές, ποικιλόμορφες ταινίες. Πάνω από όλα όμως ήταν μια καλή κινηματογραφική χρονιά, σε σχέση τουλάχιστον με προηγούμενες «φουρνιές» όπου
πάσχιζες να βρεις μια ταινία να σε εξιτάρει, έστω να σε κάνει να την βάλεις στο Top 50 σου.
Φέτος, είχαμε το φαντασμαγορικό Inception, το ξεκαρδιστικό Toy Story 3, το διαφορετικό Λόγο του Βασιλιά, το σοκαριστικό Μαύρο Κύκνο, τα true story, Social Network και 127 Ώρες.
Αυτά είναι μόνο λίγα παραδείγματα που θέτουν στη συνέχεια το εύλογο ερώτημα; Ποιοι είναι οι καλύτεροι στην κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τα γούστα της Ακαδημίας;
Διαβάστε τα προγνωστικά του NEWS 247 και μπείτε στο σερί για να ανεβάσετε τις πιθανότητές σας για να κερδίσετε τα 100.000 ευρώ.

Δεύτερος Γυναικείος Ρόλος


Amy Adams, THE FIGHTER
Helena Bonham Carter, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH)
Melissa Leo, THE FIGHTER
Hailee Steinfeld, ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT)
Jacki Weaver, ANIMAL KINGDOM
Αν και το SAG και οι λοιπές βραβεύσεις, έχουν δείξει το δρόμο προς την Melissa Leo, ουσιαστικά η κατηγορία του Δεύτερου Γυναικείου είναι η μοναδική βασική κατηγορία ερμηνειών που ίσως χωρέσουν εκπλήξεις.
Το ζήτημα είναι ένα: αν δεν το πάρει το φαβορί ποια θα είναι η νικήτρια; Σίγουρα όχι η Jacki Weaver γιατί παίζει σε μια ταινία που δεν έχει άλλες υποψηφιότητες και δεν είναι και τόσο δυνατή για να κλέψει τις εντυπώσεις.
Η Bonham Carter παίζοντας την Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν καλή αλλά αξίζει Όσκαρ; Μήπως η Ακαδημία κρίνει ότι η συμπρωταγωνίστρια της, Amy Adams, είναι καλύτερη ή ότι η ερμηνεία της μικρής από το True Grit αξίζει να κάνει την έκπληξη;
Φαβορί: Η Melissa Leo
Μπορεί να κάνει την έκπληξη: Αν συμβεί το αναπάντεχο, τότε «παίζουν» σχεδόν όλες.
Θέλουμε να κερδίσει: Η Amy Adams, γιατί είναι εξαιρετική ηθοποιός και τα τελευταία 5 χρόνια έχει προταθεί 3 φορές!


Δεύτερος Αντρικός Ρόλος



Christian Bale, THE FIGHTER
John Hawkes, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ (WINTER'S BONE)
Jeremy Renner, THE TOWN
Mark Ruffalo, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ (THE KIDS ARE ALL RIGHT)
Geoffrey Rush, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH)
Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στην κατηγορία του Δεύτερου Αντρικού. Ο ρόλος του Bale είναι από εκείνους που λατρεύει να βραβεύει η Ακαδημία.
Κι αυτό για τα δύο βασικά του χαρακτηριστικά: πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο που είναι εθισμένο στα ναρκωτικά. Και εδώ που τα λέμε η ερμηνεία του Bale είναι ούτως ή άλλως καθηλωτική.
Μόνο η αρχική σκηνή φτάνει για να σε πείσει ότι έχεις μπροστά σου το νικητή του Όσκαρ. Κι έτσι η Ακαδημία, τιμάει μια από τις ταινίες της χρονιάς, το The Fighter, δίνοντας του (λογικά) τους δύο δεύτερους ρόλους.
Θα κερδίσει: Ο Christian Bale
Μπορεί να του το κλέψει μέσα από τα χέρια: Ο Geoffrey Rush, αλλά πολύ δύσκολα. Και θα ήταν κι άδικο.
Αξίζει να κερδίσει: Ο Christian Bale


Πρώτος Γυναικείος Ρόλος



Annette Bening, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ (THE KIDS ARE ALL RIGHT)
Nicole Kidman, ΑΠΩΛΕΙΑ (RABBIT HOLE)
Jennifer Lawrence, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ (WINTER'S BONE)
Natalie Portman, ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ (BLACK SWAN)
Michelle Williams, BLUE VALENTINE
Αρχικά, υποτίθεται ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία οι δύο που μονομαχούσαν για την πρωτιά ήταν η Portman με την Bening.
Όμως καθώς ο καιρός περνούσε και οι διθυραμβικές κριτικές και τα βραβεία για την Portman αυξάνονταν, η εικόνα έγινε πιο σαφής, δίνοντάς της ξεκάθαρο προβάδισμα.
Και για να λέμε την αλήθεια δεν χρειάζονται βραβεία και κριτικές για να αποδείξεις το αυταπόδεικτο: η ερμηνεία της Portman είναι ολόκληρη η ταινία, θα τη συζητάμε για χρόνια ως μια από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ. Και το να φύγει από το Kodak Theatre χωρίς το Όσκαρ, θα ήταν τουλάχιστον σκάνδαλο. Μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται.
Φαβορί: Η Natalie Portman.
Αντίπαλος: Η Annette Bening. Αλλά μην στοιχηματίσετε λεφτά σε αυτήν την πιθανότητα.
Αξίζει να κερδίσει: Η Natalie Portman. Χωρίς ίχνος αμφιβολίας.


Πρώτος Αντρικός Ρόλος

Javier Bardem, BIUTIFUL
Jeff Bridges, ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT)
Jesse Eisenberg, THE SOCIAL NETWORK
Colin Firth, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH)
James Franco, 127 ΩΡΕΣ (127 HOURS)
Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Colin Firth μαζεύει κι από ένα βραβείο. Αν και συζητώντας με διάφορους σινεφίλ, διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη ερμηνεία δεν είναι η αγαπημένη του κοινού, (ειδικά όταν υπάρχει ένας εκπληκτικός Bardem κι ένας Franco σε one man’s show) αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα φύγει με το Όσκαρ ανά χείρας.
Φέτος, η Ακαδημία θα κρίνει ότι ο νικητής είναι ο Colin Firth. Τόσο απλά. Κι αν ακόμα περιμένετε την έκπληξη σκεφτείτε το και… ανάποδα: O Bridges το πήρε πέρσι οπότε αποκλείεται να το πάρει και φέτος, ο Bardem πήρε πρόσφατα για δεύτερο ρόλο (Νo Country for Old Men) και παίζει και σε ξενόγλωσσο, ο Franco είναι ο φετινός παρουσιαστής και ο Jesse Eisenberg είναι πολύ «μικρός» μπροστά στο Όσκαρ Α’ ρόλου. Οπότε ποιος μένει;
Θα κερδίσει: Ο Colin Firth
Αντίπαλος: Κανένας
Αν, λέμε αν, είχαμε ανατροπή: Το Όσκαρ θα έπαιρνε ο James Franco.


Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο


127 ΩΡΕΣ (127 HOURS): Danny Boyle, Simon Beaufoy
THE SOCIAL NETWORK: Aaron Sorkin
TOY STORY 3: Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich
ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT):Joel Coen, Ethan Coen
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ (WINTER'S BONE): Debra Granik, Anne Rosellini
Στη συγκεκριμένη κατηγορία ακόμα και η ανάλυση μοιάζει χαμένος χρόνος. Αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι το Social Network. Κι αυτό για έναν απλό λόγο, χωρίς τεχνικές λεπτομέρειες: το εξαιρετικό του σενάριο είναι αυτό που έδενε όλη την ταινία, με τα flashbacks, το παρόν και τις ιστορίες που παρεμβάλλονταν.
Σε μια άλλη περίπτωση μια τέτοια ταινία θα μπορούσε να ήταν χαοτική, αλλά χάρη στην πένα του Aaron Sorkin έχει απόλυτη συνοχή.
Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη του υποψηφιότητα, ενώ έχει γράψει στο παρελθόν τα σενάρια των Charlie’s Wilson War, A Few Good Men και μερικών επεισοδίων της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς The West Wing.
Πάει για τη νίκη: THE SOCIAL NETWORK. Δαγκωτό.
Επικίνδυνος αντίπαλος: TRUE GRIT
Αξίζει να κερδίσει: THE SOCIAL NETWORK


Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο


ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ (ANOTHER YEAR): Mike Leigh
THE FIGHTER: Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson
INCEPTION: Christopher Nolan
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ (THE KIDS ARE ALL RIGHT): Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH): David Seidler
Αν υποθέσουμε ότι η Καλύτερη Ταινία θα πάει στο Λόγο του Βασιλιά, αλλά η Σκηνοθεσία θα πάει στον David Fincher, τότε ο μόνος τρόπος για να στηρίξει την επιλογή της η Ακαδημία είναι να βραβεύσει τον Βασιλιά στην κατηγορία του Πρωτότυπου Σεναρίου.
Κι αυτό διότι αν το Social Network πάρει και τη Σκηνοθεσία και το Διασκευασμένο Σενάριο, θα μοιάζει λίγο «άδικο» να μην πάρει και το Όσκαρ της Καλύτερης Ταινίας.
Από αυτήν την οπτική γωνία αυτή η κατηγορία είναι μονόδρομος, αλλά επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα στο μυαλό 6.000 ατόμων, ίσως να έχουμε και εκπλήξεις.
Φαβορί: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ
Επικίνδυνος αντίπαλος: INCEPTION
Μπορεί να κάνει την έκπληξη: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. Αν και θα είναι υπερβολή για μια ούτως ή άλλως-κατά την προσωπική μου άποψη- υπερτιμημένη ταινία.


Καλύτερη Σκηνοθεσία


Darren Aronofsky, ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ (BLACK SWAN)
Ethan Coen, Joel Coen, ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT)
David Fincher, THE SOCIAL NETWORK
Tom Hooper, Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH)
David O. Russell, THE FIGHTER
Εδώ τα προγνωστικά αλλά ακόμα και οι bookmakers δεν μπορούν να συμφωνήσουν απόλυτα. Ουσιαστικά οι δύο ταινίες της χρονιάς που είτε η μία είτε η άλλη θα πάρει το προβάδισμα στις σημαντικές κατηγορίες είναι δύο: Ο Λόγος του Βασιλιά και το Social Network.
Το θέμα είναι αν η Ακαδημία είναι διατεθειμένη να μοιράσει τα δύο σημαντικότερα Όσκαρ: Όσκαρ Σκηνοθεσίας στο Social Network και Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο Λόγο του Βασιλιά.
Όλα δείχνουν ότι μεγάλος νικητής θα είναι η βρετανική ταινία, αλλά κανείς δεν στοιχηματίζει ότι σίγουρα θα πάρει και το Όσκαρ Σκηνοθεσίας.
Ίσα-ίσα οι πιθανότητες είναι υπέρ του Fincher, παρόλο που ο Hooper πήρε το Director’s Guild Award. Μεταξύ μας, ο Fincher το αξίζει περισσότερο, και για την φετινή του δουλειά αλλά και γενικότερα.
Σημειώνουμε ότι τα τελευταία 50 χρόνια, στο 80% των περιπτώσεων, το Όσκαρ Σκηνοθεσίας συνοδεύεται από αυτό της Καλύτερης Ταινίας. Μάλλον φέτος, θα έχουμε μια ακόμη εξαίρεση.
Λογικά θα κερδίσει: Ο David Fincher
Περιμένει στη γωνία: Ο Tom Hooper


Καλύτερη Ταινία

127 ΩΡΕΣ (127 HOURS)
ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ (BLACK SWAN)
THE FIGHTER
INCEPTION
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ (THE KIDS ARE ALL RIGHT)
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH)
THE SOCIAL NETWORK
TOY STORY 3
ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT)
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ (WINTER'S BONE)
Εκ πρώτης όψεως, μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι αφού στις Χρυσές Σφαίρες σάρωσε το Social Network, έτσι θα γίνει κι εδώ. Αυτό όμως είναι μια λανθασμένη αντίληψη που έχει καλλιεργηθεί στο μυαλό μας, αφού αυτό που ουσιαστικά κάνουν οι Χρυσές Σφαίρες είναι να προσπαθούν να… μαντέψουν τον νικητή των Όσκαρ.
Μερικές φορές το πετυχαίνουν κι άλλες όχι. Μάλλον φέτος είμαστε στην περίπτωση που απέτυχαν. Ο Λόγος του Βασιλιά είναι άκρως «οσκαρικό» εκ φύσεως και έχει και τις περισσότερες υποψηφιότητες στο σύνολο.
Πάντως το αν πραγματικά απειλείται από το Social Network, θα φανεί. Αν δείτε να συγκεντρώνει πολλά Όσκαρ από νωρίς, προβλέπεται ένας αγωνιώδης τελικός!
Φαβορί: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ
Επικίνδυνος αντίπαλος: THE SOCIAL NETWORK
Θα θέλαμε να κερδίσει (αλλά αποκλείεται): ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ



Λοιπές κατηγορίες:

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ


ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON)
Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ (THE ILLUSIONIST)
TOY STORY 3
Φαβορί: TOY STORY 3
Αντίπαλος: Κανένας

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΙΑ

BIUTIFUL: Alejandro González Iñárritu (Μεξικό)
ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ (DOGTOOTH): Γιώργος Λάνθιμος (Ελλάδα)
IN A BETTER WORLD (HAEVEN): Susanne Bier (Δανία)
INCENDIES: Denis Villeneuve (Καναδάς)
HORS-LA-LOI (OUTSIDE THE LAW): Rachid Bouchareb (Αλγερία)
Πάει για τη νίκη: INCENDIES
Επικίνδυνος αντίπαλος: IN A BETTER WORLD, BIUTIFUL
Θέλουμε να κερδίσει: Θέλει κι ερώτημα;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ (BLACK SWAN):Matthew Libatique
INCEPTION: Wally Pfister
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH): Danny Cohen
THE SOCIAL NETWORK: Jeff Cronenweth
ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT): Roger Deakins
Φαβορί: ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ
Αντίπαλος: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

ΜΟΝΤΑΖ

127 ΩΡΕΣ (127 HOURS): Jon Harris
ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ (BLACK SWAN): Andrew Weisblum
THE FIGHTER: Pamela Martin
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH): Tariq Anwar
THE SOCIAL NETWORK: Kirk Baxter, Angus Wall
Φαβορί: THE SOCIAL NETWORK
Αντίπαλος: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

ΣΚΗΝΙΚΑ

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (ALICE IN WONDERLAND): Stefan Dechant
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕΡΟΣ 1ο (HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, PART 1): Andrew Ackland-Snow
INCEPTION: Guy Hendrix Dyas
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH): Netty Chapman
ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT): Stefan Dechant
Φαβορί: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ
Είναι πολύ κοντά στη νίκη: INCEPTION, Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (ALICE IN WONDERLAND): Colleen Atwood
ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ (IO SONO L' AMORE / I AM LOVE): Antonella Cannarozzi
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH): Jenny Beavan
Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ (THE TEMPEST): Sandy Powell
ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT): Mary Zophres
Φαβορί: Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ
Αντίπαλος: Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

BARNEY'S VERSION
THE WAY BACK
Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ
Φαβορί: Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ
Outsider: BARNEY'S VERSION

ΜΟΥΣΙΚΗ


127 ΩΡΕΣ (127 HOURS): A.R. Rahman
ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON):John Powell
INCEPTION: Hans Zimmer
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH): Alexandre Desplat
THE SOCIAL NETWORK: Trent Reznor, Atticus Ross
Φαβορί: THE SOCIAL NETWORK
Αντίπαλος: Αν και είναι λίγο «χλωμό», Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

127 ΩΡΕΣ (127 HOURS):A.R. Rahman, Rollo Armstrong, Dido ("If I Rise")
COUNTRY STRONG: Bob DiPiero, Tom Douglas, Hillary Lindsey, Troy Verges ("Coming Home")
ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ (TANGLED): Alan Menken, Glenn Slater ("I See the Light")
TOY STORY 3: Randy Newman ("We Belong Together")
Φαβορί: We Belong Together
Αντίπαλος: I See the Light

ΗΧΟΣ


INCEPTION
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ (THE KING'S SPEECH)
SALT
THE SOCIAL NETWORK
ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT)
Φαβορί: INCEPTION
Αντίπαλος: ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ


INCEPTION
TOY STORY 3
TRON: LEGACY
ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ (TRUE GRIT)
"UNSTOPPABLE"
Φαβορί: INCEPTION
Αντίπαλος: ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΡΑΣΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (ALICE IN WONDERLAND)
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΜΕΡΟΣ 1ο (HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, PART 1)
Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ (HEREAFTER)
INCEPTION
IRON MAN 2
Θα κερδίσει: INCEPTION
Μπορεί να κάνει την έκπληξη: Αν και αποκλείεται, Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


ΕΧΙΤ THROUGH THE GIFT SHOP: Banksy
GASLAND: Josh Fox
INSIDE JOB: Charles Ferguson
RESTREPO: Tim Hetherington, Sebastian Junger
WASTE LAND: Lucy Walker
Φαβορί: ΕΧΙΤ THROUGH THE GIFT SHOP
Επικίνδυνος Αντίπαλος: INSIDE JOB

Οι Υποψηφιότητες ανά ταινία:
12: The King's Speech
10: True Grit
8: Inception, The Social Network
7: The Fighter
6: 127 Hours
5: Black Swan, Toy Story 3
4: The Kids Are All Right,Winter's Bone
3: Alice in Wonderland
2: Biutiful, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, How to Train Your Dragon

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More