Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Στην αγορά το service pack 1 gia ta windows 7


Σήμερα θα κυκλοφορήσει το πρώτο Service Pack για τα Windows 7, σύμφωνα με τον Windows communications manager, Brandon LeBlanc.

Σε post του στο επίσημο Windows Team Blog, ο Windows communications manager της Microsoft, Brandon LeBlanc ανακοίνωσε πως το πρώτο Service Pack για τα Windows 7 θα διατεθεί μέσω του Windows Update αλλά και του Download Center στις 22 Φεβρουαρίου.


Το Service Pack 1 για τα Windows 7 που θα κυκλοφορήσει θα είναι στην ουσία μία  συλλογή από ενημερώσεις ασφάλειας και διορθώσεις και δεν πρόκειται να φέρουν κάτι νέο στο λειτουργικό σύστημα σε αντίθεση με το αντίστοιχο Service Pack 1 για τα Windows Server 2008 R2 το οποίο εκτός από τις ενημερώσεις ενημερώσεις ασφάλειας και διορθώσεις και θα διαθέτει και δύο νέες δυνατότητες που θα σχετίζονται με την virtualization λειτουργία του λειτουργικού.

Με την κυκλοφορία του Service Pack 1 και για τις 2 εκδόσεις των Windows, αναμένεται να αυξηθεί το μερίδιο τους στην αγορά, αφού η εταιρία πιστεύει ότι πλέον ακόμα περισσότεροι χρήστες θα περάσουν στις νέες εκδόσεις των λειτουργικών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More