Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πήγαν για φαγητό και βρέθηκαν στο ποτάμι

Για δείπνο πήγαν και αντί αυτού βρέθηκαν να παλεύουν με τα νερά του ποταμού Ohio! Ο λόγος για ένα ζευγάρι το οποίο την Παρασκευή (11/3) αποφάσισε να δειπνήσει σε πλωτό εστιατόριο...


Η Kathy Kinane και ο σύζυγός της είχαν πάει να φάνε στο γνωστό εστιατόριο του οποίου όμως μετά από λίγο έσπασαν τα σχοινιά που το έδεναν με αποτέλεσμα οι 83 συνολικά θαμώνες να βρεθούν στα νερά του ποταμού.



Η επιχείρηση που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα συντονισμένη και χρειάστηκαν αρκετές ώρες για τη διάσωσή τους. Ο ένας έδινε στον άλλον το σωσίβιο και οι αρκετές κυρίες έβγαλαν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους ώστε να σωθούν.

Το ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία του στο Associated Press με εμφανής διάθεση χιούμορ. Οι δύο τους είχαν πάει στο μαγαζί για να φάνε με ένα φιλικό ζευγάρι. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο.

Αμέσως κοίταξαν να δουν τι συμβαίνει και διαπίστωσαν πως η βάρκα βυθιζόταν. Όπως αποκάλυψαν, πανικοβλήθηκαν και σκέφτηκαν πως έπρεπε να φύγουν όμως στην έξοδο είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος που ήθελε ακριβώς το ίδιο. Να διαφύγει.

Αρκετοί χρησιμοποίησαν τα κινητά τους για να καλέσουν σε βοήθεια ενώ για καλή τους τύχη το ρεύμα δεν κόπηκε καθόλου.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν ότι βασικό ρόλο στη διάσωσή τους έπαιξε η γέφυρα καθώς αν δεν υπήρχε η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη.

Αυτό που εξετάζεται πλέον είναι το κλείσιμο των εστιατορίων λόγω της υψηλής στάθμης των νερών που είχε ως αποτέλεσμα το ατύχημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More