Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στην έξοδο για τον μισθό του αφεντικού

Σε σύγκριση της αμοιβής της, με αυτήν του διευθύνοντα συμβούλου του επενδυτικού ομίλου όπου εργάζεται, προχώρησε μια υπάλληλος στη Βρετανία. Λίγες ημέρες αργότερα το πλήρωσε χάνοντας τη δουλειά της. Η εκδοχή της εταιρείας και ο μισθός του αφεντικού

Μια υπάλληλος τράπεζας από την Μ. Βρετανία απολύθηκε γιατί σχολίασε στο Facebook σχετικά με τον μισθό του αφεντικού της.
Πρόκειται για την 37χρονη Στέφανι Μπον από το Έσσεξ η οποία μέχρι πρότινος ήταν υπάλληλος στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του επενδυτικού
ομίλου Lloyds Banking και η οποία ξέσπασε όταν άκουσε το αστρονομικό ποσό που παίρνει το αφεντικό της ανά ώρα.
Ενώ εκείνη αμείβεται με 7 λίρες την ώρα ο Αντόνιο Οζόριο παίρνει ούτε λίγο ούτε πολύ 4.000 λίρες!
Έτσι δεν άντεξε και έγραψε στο Facebook: "Ο νέος CEO της LBG παίρνει 4.000 λίρες την ώρα ενώ εγώ 7, αυτό και αν είναι δίκαιο!"
Μόλις το έμαθε αυτό το αφεντικό της την απέλυσε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Τη περασμένη βδομάδα έγινε γνωστό ότι οι ετήσιες αποδοχές του Οζάριο αγγίζουν τα 13.5 εκατ συμπεριλαμβανομένου τα μπόνους και άλλους είδους επιδόματα και αυτό γιατί ήθελαν να τον πάρουν από την Ισπανική τράπεζα Santander. όπου εργαζόταν.


Η 37χρονη δεν μπορεί να πιστέψει ότι της συμπεριφέρθηκαν τόσο απαίσια για κάτι που είπε με τους φίλους της εκτος δουλειάς.
"Ήμουν με τους φίλους μου, έπινα καφέ και το είδα στις ειδήσεις και έτσι πήγα στο Facebook και το έγραψα", ανέφερε ενώ αφού γύρισε μετά το μεσημεριανό έμαθε πως συζητάμε για εκείνη και τι έκανε χθες στο Facebook.
Όπως υποστηρίζει δεν αποκάλυψε τίποτε εμπιστευτικό αλλά το αφεντικό της δε φάνηκε να έχει διάθεση να την συγχωρέσει. Μεταξύ άλλων, η γυναίκα τόνισε ότι ο υπεύθυνος του τμήματος τι ρώτησε γιατί το έκανε αυτό ενώ ο μάνατζερ της, της είπε ότι απογοήτευσε την εταιρεία.
"Ευτυχώς που έχω την οικογένεια και τους φίλους μου να με στηρίζουν", είπε, τονίζοντας ότι εαν έχει μια γνώμη την υποστηρίζει- και καλά κάνει.
Από τη μεριά της η εταιρεία μέσω του εκπροσώπου της ανέφερε ότι η αποχώρηση της Μπον δεν είχε να κάνει με αυτό που έγραψε στο Facebook αλλά στο γεγονός ότι η σύμβασή της έληγε αφού την είχαν προσλάβει για λίγο μόνο καιρό. Ναι το πιστέψαμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More