Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Έχεις λεφτά; Βγες ραντεβού με σέξι γυναίκες (αξιολυπητο)

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο έκανε την εμφάνισή του με τον τίτλο “ποια είναι η τιμή σου”. Το site αποτελεί ένα έξυπνο concept που όμως έχει δεχθεί έντονη κριτική καθώς σύμφωνα με όσους το κατακρίνουν “αγγίζει τα όρια της πορνείας”.


Το site απευθύνεται σε άντρες και όμορφες γυναίκες. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Αν είσαι άντρας


Αν είσαι άντρας, θέλεις να βγεις ραντεβού με όμορφες γυναίκες και δεν είσαι καλός στο ηλεκτρονικό ψηστήρι, το Whatsyourprice.com σου επιτρέπει να βρεις όμορφες γυναίκες και να κάνεις μια προσφορά για να βγεις ραντεβού μαζί τους.

Όταν εντοπίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει, κάνεις μια προσφορά και τότε εκείνη μπορεί να δει το προφίλ σου. Αν της αρέσει το προφίλ σου και η προσφορά τότε δέχεται να βγει το πρώτο ραντεβού μαζί σου.

Αν είσαι γυναίκα

Αν είσαι μια όμορφη γυναίκα και έχεις απογοητευτεί από τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεσαι στο Facebook, το whatyourprice ξεχωρίζει τους άντρες σε όσους θέλουν να σε πληρώσουν για να βγείτε έξω και όσους δεν ενδιαφέρονται καθόλου για οικονομικές συναλλαγές.

Οι πρώτοι θα δεχθούν να πληρώσουν για να εξασφαλίσουν το πρώτο ραντεβού μαζί σου και εσύ φυσικά πληρώνεσαι για να βγαίνεις ραντεβού. Και που ξέρεις, μπορεί να πέσεις στον έρωτα της ζωής σου.

Το site ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το σεξ και ότι τα ραντεβού είναι απολύτως “αθώα” ενώ μια γυναίκα έχει δικαίωμα να απορρίψει έναν άντρα ή να δεχθεί την προσφορά βγαίνοντας μαζί του. Η συμμετοχή για τις γυναίκες είναι απολύτως δωρεάν ενώ οι άντρες πρέπει να κάνουν μια οικονομική προσφορά αν θέλουν να έχουν τύχη.

Παζάρι για απελπισμένους ή ένα βήμα πριν την επίσημη πορνεία;

Σίγουρα πάντως είναι το πρώτο site που εισάγει αυτό το μοντέλο και μάλιστα έχει κατοχυρώσει την πατέντα για να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει άλλο παρόμοιο.

Αποψη μας οπως αναφεραμε και σε προηγουμενο αρθρο τα πραγματα στο ιντερνετ δειχνουν να ξεφευγουν με τους ανθρωπους να αποξενονται απο την πραγματικη ζωη και να χανουν την πραγματικη επαφη με το αντιθετο φυλο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More