Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δέκα "άσχημες" μεταμορφώσεις διάσημων σταρ

Μερικές φορές ακόμα και οι πιο διάσημοι σταρ "αφήνουν" τον εαυτό τους και τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά στην εμφάνισή τους. Το Ανώνυμο blog παρουσιάζει δέκα "'άσχημες" μεταμορφώσεις διάσημων σταρ του Χόλιγουντ και της μουσικής.

1. Μπρίτνεϊ Σπίαρς 







 

Μια σταρ με δυο παιδιά, ένα διαζύγιο, δέκα κιλά παραπάνω, ένα ξυρισμένο κεφάλι και πολλά, πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Εδώ που τα λέμε η μεταμόρφωση της από πριγκίπισσα της ποπ σε... κουρέλι και η πρόσφατη προσπάθεια της να ανακάμψει την καριέρα της, δεν ήταν και εύκολο πράγμα... 

2. Τζέσικα Σίμπσον 

 

Στην τελευταία της live εμφάνιση, βγήκε φανερά πιο παχιά και όλοι έσπευσαν αμέσως να την "κατηγορήσουν" ότι χαλάει την εικόνα της ως μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες του κόσμου. Όσο κι αν δεν θέλουμε να είμαστε κατηογρηματικοί, η αλήθεια είναι ότι δεν μας αρέσει όπως έχει γίνει τώρα, γιατί ακόμα την θυμόμαστε με το καυτό σορτσάκι στο Dukes of Hazard. 

3. Κέιτι Χολμς 
 

Δεν είναι ότι η Κέιτι Χολμς έχει παχύνει ή έχει γίνει πιο... άσχημη, απλά ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ την έχει κάνει ψηλομύτα και πολύ (μα πολύ) πιο αντιπαθητική από το γλυκούλι κοριτσάκι του Dawson's Creek. 

4. Μίσα Μπάρτον 

 

Οι παπαράτσι φωτογραφίες της Μίσα Μπάρτον, ή καλύτερα τις κυτταρίτιδας της Μίσα Μπάρτον, έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και μας έχουν αφήσει να αναρωτιόμαστε πως γίνεται ένα 23χρονο κορίτσι να έχει αφήσει τον εαυτό της να γίνει... έτσι. 

5. Πάμελα Άντερσον 
 

Κάποτε ήταν πρώτη στις αντρικές φαντασιώσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει καρικατούρα του εαυτού της, με υπερβολικό μακιγιάζ, προκλητικά (και γελοία) ρούχα, ζητώντας απεγνωσμένα το ενδιαφέρον μας. Ε, λοιπόν, δεν το έχει πια. 

6. Κέιτ Μος 

 

Όχι, πως είχαμε ποτέ κανένα μεγάλο κόλλημα μαζί της, αλλά η Κέιτ Μος έχει παραγίνει "αντράκι" και "χύμα" για τα γούστα του μέσου άντρα. Το τσιγάρο, τα ναρκωτικά και τα 40 κιλά κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. 

7. Λίντσεϊ Λόχαν 

 

Από μικρή στα κόλπα, η Λίντσεϊ αποφάσισε να περάσει την ενήλικη καριέρα και ζωή της, στο πλευρό μιας άλλης γυναίκας. Μόνο που αυτό δεν κάνει καλό στα κιλά και στην συνολική της εμφάνιση. 

8. Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ 
 

Η μικροσκοπική και άλλοτε πολύ αδύνατη σταρ είδε πριν λίγα χρόνια αυτές τις φωτογραφίες να διακοσμούν τα κίτρινα έντυπα της Αμερικής. Ευτυχώς, πήρε το "μάθημά" της και πλέον έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της. 

9. Χοακίν Φίνιξ 

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει τον κινηματογράφο, να γίνει πιο intelectual και να υιοθετήσει μπλαζέ ύφος για να ταιριάζει στη νέα του καριέρα στη μουσική. Είδαμε τα αποτελέσματα: τον έκραξαν έξυπνα και διπλωματικά ακόμα και στα φετινά βραβεία Όσκαρ. 

10. Μίκι Ρουρκ 

 

Κάποτε ήταν ένας από τους πιο επιθυμητούς άντρες του Χόλιγουντ. Σχεδόν μια 15ετία μετά, μετά από πολλούς αγώνες μποξ και μερικές φημολογούμενες πλαστικές, επανήλθε στο προσκήνιο με μια τρομακτική εκδοχή του εαυτού του. Ιιικ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More