Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Φεύγει για Ισπανία ο Βαλβέρδε

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μεταβεί στην πατρίδα του προκειμένου να συζητήσει με τον μάνατζερ του και την οικογένειά του, για τον μέλλον στην καριέρα του.



Καθοριστική αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".




Ο "Βάσκος" προπονητής θα εκμεταλλευτεί το τριήμερο ρεπό που έχουν στον Ολυμπιακό ώστε να βρεθεί στο Μπιλμπάο και να μιλήσει από κοντά με τον Ιμπάνιεθ, αλλά και τους δικούς του ανθρώπους, για το τι πρόκειται να πράξει από δω και πέρα.

Την Πέμπτη άλλωστε έχει προγραμματιστεί και συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να ενημερωθεί και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τις προθέσεις του 47άχρονου τεχνικού. Είναι λοιπόν δεδομένο, πως στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται θα ξέρουμε αν ο Ισπανός θα παραμείνει ή όχι στο Λιμάνι.



Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την οικογένεια και συγκεκριμένα το παιδί του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο σημαντικός λόγος που σκέφτεται να επιστρέψει στην Ισπανία, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή. Το ταξίδι του στην Ισπανία θα παίξει καθοριστικό ρόλο και αυτή την στιγμή το μόνο που χρειάζεται, είναι υπομονή λίγων ημερών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More