Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Πιο δυνατοί στο GP της Μαλαισίας"

Ferrari και Mercedes GP θέλουν να ξεχάσουν το ναγώνα της Αυστραλίας, ενώ στη Renault, παρά την έκπληξη με τον Πετρόβ θέλουν να ανεβάσουν την απόδοσή της περισσότερο. Το μήνυμα και των τριών ομάδων; "Ακόμα πιο δυνατοί στη Μαλαισία".

Η Red Bull τα πήγε σούπερ. Η McLaren έδειξε ότι κινείται σε υψηλά στάνταρ, ενώ η Ferrari προβλημάτισε. Από την πλευρά της, η Mercedes GP είχε δυο αποχωρήσεις και η Renault θέλει να μεγαλώσει περισσότερο τη δύναμή της.



Μάλιστα το αφεντικό της γαλλικής ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ δήλωσε:

"Ήταν μια καλή προσπάθεια από τον Βιτάλι και μια ενθαρρυντική έναρξη για την R31. Παρόλα αυτά, θέλουμε να ανεβάσουμε περισσότερο την απόδοσή μας στους επόμενους αγώνες.

Μπορώ να πω ότι στη Μαλαισία θα έχουμε αναβαθμίσει το μονοθέσιο, κερδίζοντας αρκετά δέκατα του δευτερολέπτου. Θα υπάρχουν αλλαγές στην μπροστά και πίσω πτέρυγα σε συνδυασμό και με άλλες αλλαγές".

Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Πατ, Φράι, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει δουλέψει αρκετά, ενώ προανείγγειλε ότι η ιταλικήομάδα θα δοκιμάσει νέα εξαρτήματα στο Grand Prix της Μαλαισίας.

"Υστερα από τον εναρκτήριο αγώνα στην Αυστραλία, αφιερώσαμε πολύ χρόνο αναλύοντας όλα τα δεδομένα και ένα είναι σίγουρο πως ο ρυθμός μας στις κατατακτήριες της Μαλαισίας θα είναι καλύτερος.

Ερευνήσαμε και τον αεροδυναμικό τομέα για να δούμε σε ποιους τομείς μπορούμε να πάρουμε περισσότερη απόδοση από το μονοθέσιο. Επίσης, θα δοκιμάσουμε και νέα εξαρτήματα μεταξύ του γκραν πρι της Μαλαισίας και της Κίνας".

Οι Νίκο Ρόσμπεργκ ακι Μίκαελ Σουμάχερ εγκετέλειψαν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με τη Mercedes GP να έχει ένας καταστροφικό αγώνα.

Όμως, ο Νίκο Ρόσμπεργκ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Mercedes GP, θα είναι καλύτερη στην Μαλαισία.

"Είχαμε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στην Αυστραλία, αλλά η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά και είμαστε σίγουροι πως το μονοθέσιο μας θα είναι αξιόπιστο στην πίστα της Μαλαισίας. Θα καταλάβουν το επίπεδο μας στα επόμενα γκραν πρι, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στον αγώνα της Κυριακής (10/4)".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More