Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

'Επαγγελματικός οδηγός' για τη γενιά των 700 ευρώ

Βγες στα φανάρια, δώσε αίμα -δάκρυα και ιδρώτας είναι ανεκτίμητα-, παίξε και σε τηλεπαιχνίδια και φασούλι το φασούλι θα γεμίσει το σακούλι.Tο Ανώνυμο blog δίνει τις λύσεις εκει που οι άλλοι βρισκουν αδιέξοδο.!!
 
Ανήκεις στη γενιά των 600 ή 700 ευρώ -ας αποφασίσει κάποιος-; Δες το ποτήρι μισογεμάτο όπως είναι το πορτοφόλι σου δηλαδή. Τα ευράκια σου τα παίρνεις, τα ενσημάκια σου (παρότι σύνταξη δε θα δεις ποτέ) επίσης! Και έχεις και άφθονο ελεύθερο χρόνο για να ζήσεις τη ζωής σου! 

Μπορείς να κάνεις ταξίδια -παγκρατί κολιάτσου π.χ. με το τρόλεϊ, trekking στον Υμμητό και στην Πάρνηθα, να πας συναυλίες -πηδώντας τα κάγκελα ή λαδώνοντας τα σεκιούριτι ή να διαβάζεις Ανώνυμο blog που στο δίνουμε και τζάμπα στο κάτω κάτω. Και ό,τι θελήσει η ψυχή σου! 

Αυτά όμως λίγο πολύ τα ξέρεις! Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι αν θες μπορείς να βγάλεις και έξτρα χρήμα που θα είναι και μαύρο κατευθείαν στην τσέπη! Τι νόμιζες; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ για να δίνουμε ιδέες: 

Φανάρι boy 1 

 

Πάρε κουβά σφουγγαρίσματος, προσωπικό υαλοκαθαριστήρα (όπως λέμε προσωπικός υπολογιστής) και βουρ στα φανάρια για να καθαρίσεις τα παμπρίζ των Αθηναίων που "θέλουν πλύσιμο". 

Μη σταθείς εκεί, αλλά να την πέσεις και σε αυτούς που δε θέλουν. Χαμόγελα δεν επιτρέπονται εκτός αν πρόκειται για τα αινιγματικά αλά Τζοκόντα. Αλλιώς θα σε διώχνουν κατευθείαν. Με τσαμπουκά ρε. 

Βάλε υαλοκαθαριστήρα στο παμπρίζ προτού προλάβει ο οδηγός να κάνει κιχ και προτίμησε τις γυναίκες που είναι πιο εύκολοι στόχοι. Άνετα! 

Tip: Ο κουβάς να είναι ο πιο βρώμικος που πάιζει και όχι Vileda με τα high tech συστήματα αποστράγγισης. Δε θες να δώσεις τη λάθος εικόνα! 

Flyer Boy 

 

Το φανάρι μπόι σου φαίνεται δύσκολο; Να τρως τον ήλιο, τη βροχή και το κρύο κάθε μέρα; Υπάρχει και το Flyer μπόι που είναι πιο απλό. Βρες μια εταιρεία από τις αγγελίες και ένα τσουβάλι διαφημιστικά. Κράτα πάντα μερικά σε μια τσάντα και μοίραζε τα όπου βρεις. 

Όπως π.χ. γυρνάς με το μετρό κάτσε μισή ωρίτσα στην έξοδο του σταθμού και σπρώξτα. Ή οπως πηγαίνεις για καφέ, μοίρασε όσο πιο πολλά μπορείς, μετά κρύφτα στην τσάντα, κάνε μια βόλτα γύρω από την πλατεία και κάτσε στη διπλανή καφετέρια. Simple! 

Pro's: Θα γνωρίσεις και τις καλύτερες φοιτήτριες που δουλεύουν για το χαρτζιλίκι τους! Tip: Μην πεις ότι δουλεύεις, θα τις κομπλάρεις! 

Εθελοντής αιμοδότης 

 

Σβήσε το εθελοντής –χρήματα θες να βγάλεις, όχι να πάρεις το παράσημο της Ακαδημίας Αθηνών- και άρχισε να δίνεις αίμα. Το τζάμπα πέθανε να τους πεις! Όταν πας στις μονάδες αιμοληψίας να συστηθείς ως αιμοδότης! Σκέτο! 

Tip: Αν θες να το κάνεις σε μεγάλη κλίμακα, ξεκίνα τις ερυθροποιητίνες (EPO) και τη γυμναστική για να ανεβάσεις τον αιματοκρίτη. Να πίνεις και πολλές πορτακαλάδες, ντε! 

Τηλεπαιχνίδια 

 

Το όνομα Mark Richards σου λέει τίποτα; Από το 1954 και ηλικία 12 ετών άρχισε να εμφανίζεται σε "Τροχούς της Τύχης", "Ραντεβού στα Τυφλά", "Jeopardy" και τα ρέστα. Τελικά έκανε μια λαμπρή καριέρα ως παίκτης, προπονητής –ναι καλά άκουσες- τηλεπαιχνιδιών μέχρι που αναγκάστηκαν να τον προσλάβουν σε ένα από αυτά. Σπάστους τα α$%^δια. 

Tip: Τα συνεργεία παραγωγής δεν επιλέγουν παίκτες στην τύχη! Φροντίζουν να παίρνουν αυτούς με τους οποίους θα ταυτιστεί το κοινό, θα ανεβάσουν τα νούμερα κ.λ.π. Εκεί πήγαινε με χαμόγελο! Του ηλίθιου. 

Εθελοντής σπερμοδότης 

 

Είπαμε! Το τζάμπα πέθανε και αν δεν το πιστέψεις πρώτα εσύ ποιος θα σε πιστέψει. Πάρε σβάρνα όλα τις κλινικές εξωσωματικής που θα βρεις στο google search και χτύπα ανελέητα. Και τις τσόντες σου θα δεις και χρήμα θα βγάλεις και τα δύστυχα ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας θα βοηθήσεις. Αφού τζάμπα στο δώσε ο θεός. Να μην το εκμεταλλευτείς! Άνετα! 

Tip: Αν είσαι αριστερόχειρας κάνε το ποδαρικό με το δεξί! 

Bonus: Φανάρι boy 2
Γίνε και εσύ ένα φανάρι μπόι του. Μπορείς! Ψάξε στο πατάρι πάνω από το μπάνιο για τρύπια παπούτσια και ρούχα που σου είναι δύο ρούχα μικρότερα, άφησε γένια δύο εβδομάδων και πάρε μια κούτα χαρτομάντηλα. Μετά φτιάξε μικρά σημειωματάκια στο Word με bold γράμματα και τη χειρότερη σου ορθογραφία. Οσα περισσότερα ει σε η- τόσο το καλύτερο. Μην περιμένεις να πουλήσεις πράγματα. Θα πουλήσεις την ευκαιρία στον άλλο να πάει στον παράδεισμο. Simple! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More