Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εννέα για τον Γούλβεριν

Από τότε που ο Αρονόφσκι αποχώρησε από το Γούλβεριν τα σενάρια για το νέο σκηνοθέτη του flick εμπλουτίζονται με περισσότερο ή λιγότερο γνωστά ονόματα. Σύμφωνα με το Variety, η Fox κατέληξε σε μια πολύ εκλεκτική λίστα με τους εννέα επικρατέστερους – δηλαδή έχουμε δρόμο ακόμα. Νταγκ Λάιμαν, Χοσέ Παντίγια, Μαρκ Ρόμανεκ, Τζάστιν Λιν και Αντουάν Φουκουά θα προσπαθήσουν να μπουν στον κόσμο των μεταλλαγμένων.




Και για να τους περάσουμε έναν έναν από ένα γρήγορο «σκανάρισμα», ο Λάιμαν έχει καλή σχέση με το στούντιο, έχοντας γυρίσει κάτω από την ομπρέλα του τον «Κύριο και την Κυρία Σμιθ» και το «Jumper» που σημείωσαν αξιοπρεπέστατη πορεία στο box office. Επίσης έχει περάσει από το franchise του Μπορν και από σοβαρές ταινίες με φεστιβαλική παρουσία (βλέπε Παιχνίδια Συνωμοσίας) και ξέρει να χειρίζεται σκηνές δράσης, αλλά και celebtity πρωταγωνιστές στα πλατό του.

Ο Βραζιλιάνος Χοσέ Παντίγια, σταρ στη χώρα του, που ακόμα τρώει από τους ύβους του βραβευμένου στη Μπερλινάλε «Επίλεκτου Αποσπάσματος», είναι ήδη υποψήφιος για το reboot του RoboCop, ενώ ο Μαρκ Ρόμανεκ του κάπως απογοητευτικού σε σχέση με το βιβλίο, «Never Let Me Go», δεν έχει να επιδείξει κάποια credits σε κόμικ, ταινία δράσης ή περιπέτεια και δεν είναι και ο Αρονόφσκι για να λειτουργεί τόσο θετικά αυτή η αντίστιξη.

Ο Φουκουά δεν έχει δώσει τελευταία κάτι τόσο δυνατό όσο η «Ημέρα Εκπαίδευσης», αλλά είναι πάντα ένα όνομα που παίζει στις λίστες των action flicks, ενώ ο Λιν του Fast Five έμεινε χωρίς παιχνιδάκι μετά το πάγωμα του Terminator από τον Σβαρτζενέγκερ, όπου μάλλον θα ήταν ο μαέστρος.

Γκάβιν Ο' Κόνορ (Miracle, Pride and Glory, Warrior), ο Τζέιμς Μάνγκολντ από τη «Γιούμα» και ο νεοφώτιστος Γκάρι Σορ διεκδικούν επίσης την κάμερα του Γούλβεριν. Την τελευταία λέξη θα έχουν οι άνθρωποι της Fox, αλλά μπορεί να ψηφίζει και ο Χιου Τζάκμαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More