Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Expendables 2-To απολυτο action-movie cast.

Μπορει το καστ της πρωτης ταινιας να εντυπωσίασε το κοινο κανοντάς το να θυμηθεί την δεκατια του 80' μιας και έπαιζαν σχεδον ολα τα μεγάλα ονόματα που πρωταγώνιστουσαν στις action-movies τοτε,το καστ της δευτέρης ταινίας συμπεριλαμβάνει και αυτους τους λίγους που είχαν μεινει απο εξω,ονόματα οπώς αυτα των Chuck Norris και Jean Claude Van Damme.
Τελευταία έχουμε συνδυάσει το όνομά του με τα ανέκδοτα που ξεφύτρωσαν στο facebook (και όχι μόνο), αλλά ο Τσακ Νόρις (στην υπηρεσία του

νόμου) φαίνεται ότι κατάφερε (αυτός που όλα τα καταφέρνει) με τη δημοσιότητα που πήρε το όνομά του (-δεν το συνεχίζουμε το αστείο γιατί, ποιος ξέρει, μπορεί και να μας ακούει-) να εισχωρήσει στην ομάδα των Αναλώσιμων 2,μαζί και με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, που ήταν ένας από τους λίγους βετεράνους σκληρούς του σινεμά που δεν είχε ενσωματωθεί στο καστ του Σταλονε.

Καινουργια μέλη του cast είναι ο Scott Adkins, Για όσους δεν ξέρουν είναι ο ΜΥΘΙΚΟΣ "Μπόικα" στην σειρά ταινιών "Undisputed,αλλα και η επισημη συμετοχη των Bruce Willis και Arnold Schwarzenegger.

Eπίσης τα μεγάλα κιηματογραφικά σάιτ δίνουν στο κάστ και τον Peter Weller(Robocop)αλλα και αυτo του John Travolta, χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση!


¨
Χαρακτηριστικο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More