Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πανηγυρίζουμε: Ο Μπίλι Κρίσταλ επιστρέφει στα Όσκαρ!

Στη γνωστή δοκιμασμένη και αγαπημένη συνταγή του Μπίλι Κρίσταλ κατέληξε σε απόφαση εξπρές η Ακαδημία των Όσκαρ για να παρουσιάσει την τελετή των βραβείων το Φεβρουάριο μετά το αλαλούμ με την παραίτηση του παραγωγού Μπρετ Ράτνερ που οδήγησε και στην αποχώρηση του φετινού παρουσιαστή Έντι Μέρφι.




Ο κατά πολλούς καλύτερος ever οικοδεσπότης του Kodak Theatre με μια ανάρτηση στο Twitter επιβεβαίωσε ότι για ένατη φορά θα είναι αυτός που θα καλωσορίσει το κοινό στην απονομή των πιο διάσημων κινηματογραφικών βραβείων του πλανήτη. Θυμίζουμε ότι ο Μπράιαν Γκρέιζερ ανέλαβε την παραγωγή μετά την άξεστη φρασεολογία του Ράτνερ στα media που του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από τη διοργάνωση της Ακαδημίας. Ο Κρίσταλ είχε σε ανύποπτο χρόνο δηλώσει θετικός στην προοπτική να επιστρέψει κάποια στιγμή στο ρόλο του παρουσιαστή της λαμπερής βραδιάς, αρκεί να αλλάξουν κάποια πράγματα και το show όπως είπε να γίνει πιο φρέσκο και ζωντανό. Τώρα πλέον, με την προοπτική να επιστρέψει στο stage του Kodak, δήλωσε ενθουσιασμένος, ενώ και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου και Επιστημών Τομ Σέρακ χαρακτήρισε το Μπίλι «είδωλο των Όσκαρ και θρύλο της κωμωδίας που του αξίζει να επιστρέψει εκεί που ανήκει»!

Τελικά πάντως το σίριαλ των αντικαταστάσεων δεν κράτησε πολύ (παρουσιαστή των Όσκαρ έψαχναν άλλωστε όχι πρωθυπουργό της Ελλάδας!) και ευτυχώς που οι εξελίξεις φέρνουν στο πόντιουμ έναν επιτέλους εγγυημένο οικοδεσπότη που πραγματικά μας κάνει να βλέπουμε με άλλο μάτι την επερχόμενη οσκαρική βραδιά. Όσο για τον Κέρμιτ και τη Μις Πίγκυ που – ακούστηκε και αυτό – ήταν από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για τους ρόλους των παρουσιαστών, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More