Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το κόμμα του....sex!(vid)

Δε λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για το πιο ερωτικό κόμμα της Αυστραλίας το οποίο αυτή τη φορά δέχτηκε την επίθεση του παπά της ενορίας. Έγινε έξαλλος όταν είδε αφίσες κολλημένες παντού (Vid)
Δεν άντεξε ο παπάς της ενορίας της St. Peter’s Catholic Church στο Σάρει Χίλς της Αυστραλίας όταν βρήκε τοποθετημένες άφισες του Sex Party στους δρόμους της πόλης και άστραψε και βρόντηξε από τον άμβωνα, ο οποίος απαίτησε να ξηλωθούν πάραυτα.


Το πολιτικό του μήνυμα του κόμματος είναι απλό, "Σοβαρό για το σεξ, σοβαρό για την πολιτική". Ηγέτιδα του η 45χρονη πορνοστάρ Φιόνα Πάτεν η οποία και διεκδικούσε την είσοδό του στην Βουλή της Αυστραλίας, προκειμένου να "αγωνιστεί για μια σειρά παραγνωρισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα".



Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει το ένα πρόβλημα το κόμμα. Προ διετίας είχε προβλήματα με το Εκλογοδικείο το οποίο δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το κόμμα, με το σκεπτικό ότι η λέξη "σεξ" είναι "χυδαία και προσβλητική".

Τα μέλη του προέρχονται από τον χώρο της βιομηχανίας του σεξ, όπως άλλωστε και τα πρώτα κεφάλαια για τη χρηματοδότησή του.


Australian Sex Party TV Ad - JerkChoices by Stefanelonikitelo.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More