Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

H google διοργανωνει online διαγωνισμο για φοιτητες!!!!

Μία μοναδική εμπειρία ζωής προσφέρει η Google στους φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων με τον διαγωνισμό Google online Marketing Callenge.
Η Google προσκαλεί τους Έλληνες φοιτητές και καθηγητές στο Online Marketing Challenge, μία μοναδική, παγκόσμια πρόκληση που απαντά στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν, θα διεκδικήσουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Mountain View της Καλιφόρνια, βιώνοντας από κοντά την εμπειρία Google.Ο διαγωνισμός, που στο παρελθόν έχει προσελκύσει περισσότερους από 20.000 φοιτητές σε περισσότερες από 60 χώρες, αποτελεί μία εξαιρετική πρόκληση και ευκαιρία για τους Έλληνες φοιτητές να διαγωνιστούν διεθνώς στους τομείς μάρκετινγκ, διοίκησης επιχειρήσεων, διαφήμισης, και νέων τεχνολογιών, να κερδίσουν πολύτιμη εμπειρία για την ελληνική αγορά αλλά και την ευκαιρία να αναδείξουν παγκοσμίως τις ικανότητές τους.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε πραγματικές συνθήκες αγοράς, με τη συμμετοχή πραγματικών εταιρειών και με χρηματοδότηση από την Google.


Συγκεκριμένα, οι φοιτητές, αφού χωριστούν σε ομάδες, θα έχουν στη διάθεσή τους πίστωση $200 ανά ομάδα, σε λογαριασμό Google AdWords, και χρονικό περιθώριο 3 εβδομάδων να καταρτίσουν και να φέρουν εις πέρας μία επιτυχημένη καμπάνια για μία πραγματική μικρομεσαία εταιρεία ή ΜΚΟ της επιλογής τους.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητους ακαδημαϊκούς ανά τον κόσμο και την Google και οι παγκόσμιοι νικητές θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο.

Οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορεί να πάρει μέρος με μία απλή δήλωση συμμετοχής από τους υπεύθυνους καθηγητές του τμήματος τους.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 10 Ιουνίου 2011, ενώ οι εγγραφές των συνεργαζόμενων καθηγητών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 21 Απριλίου του 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό αλλά και την υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website του Google Online Marketing Challenge http://www.google.com/onlinechallenge/index.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More