Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

αυτο ειναι το πιο hi-tech μπουφαν για το κρυο!!


Ο καιρός χάλασε και ήρθε η ώρα για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις στο βουνό και στα χιόνια με τα ειδικά μπουφάν που κρατούν καλά τη ζέστη στο εσωτερικό τους.
Η εταιρία Columbia κυκλοφόρησε το νέο της μπουφάν με το όνομα “Electro Amp” το οποίο σίγουρα θα γίνει το αντικείμενο του πόθου για όσους είναι παθιασμένοι με τους υπολογιστές και την τεχνολογία.

Το νέο αυτό μπουφάν αναπτύχθηκε από ένα πρώην μηχανικό της Intel και είναι σίγουρα πρωτοποριακό αφού διαθέτει θερμαντικά στοιχεία, τα οποία θα κρατήσουν όποιον το φορέσει, ζεστό ακόμα και σε πολικές θερμοκρασίες.

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ρυθμίσει το μπουφάν για το πόσο ζεστό θέλει να είναι και από εκεί και πέρα να μην ανησυχεί πλέον για το κρύο.

To Electro Amp διαθέτει μια μπαταρία την οποία o ο κάτοχος τη φορτίζει μέσω USB από τον υπολογιστή του και είναι επενδυμένο με ανθρακονήματα.

Με μία απλή φόρτιση της μπαταρίας το μπουφάν έχει αυτονομία 5 ώρες, όταν η θέρμανση λειτουργεί στο χαμηλότερο επίπεδο και ανάλογα, μειώνεται με τις ρυθμίσεις που θα κάνει ο χρήστης.

Το νέο καταπληκτικό αυτό τεχνολογικό μπουφάν, κοστίζει κοντά στα 1.200$

1 σχόλια:

Τελειο μπουφαν φιλε!
σιγουρα θα το ψαξω για αγορα με αυτα που κανει, καποτε ειχα εδω https://www.notos.gr/andras/rouha/palto-boufan/boufan/ και μου το ειχε αναφερει ενα υπαλληλος οτι παιζει αυτο το μπουφαν

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More