Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Λουκέτο σε γνωστό οίκο μόδας

Φήμες κυκλοφορούν για την απορρόφηση της νεανικής σειράς D&G από την Dolce & Gabbana, παρ' όλο που τα οικονομικά δεδομένα της πρώτης είναι αρκετά σταθερά, χωρίς να υπάρχουν ζημίες

Η Dolce & Gabbana εξετάζει τη συγχώνευσή της D&G παρά τις νεαρές ηλικίες που αποτελούν το βασικό πελατολόγιο της. «Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana ήθελαν να επικεντρωθούν σε ένα μόνο εμπορικό σήμα, την Dolce & Gabbana», εξηγεί ένας ανώνυμος Ιταλός λιανοπωλητής.


«Δεν καταλαβαίνω το λόγο, καθώς η D&G είναι μια γραμμή που φέρνει 400 εκατομμύρια ευρώ, είναι νεανικά και άνετα και πάει πολύ καλά. Ο Domenico και ο Stefano είναι έξυπνοι επιχειρηματίες, όμως, και πρέπει να το έχουν σκεφτεί πολύ καλά και να εκτίμησαν ότι είναι μια σοφή στρατηγική κίνηση.»

Ένας άλλος λιανοπωλητής ανέφερε ότι η κίνηση θα ήταν θετική, δεδομένου ότι θα βοηθήσει να τακτοποιηθεί η σύγχυση χονδρεμπόρων ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι δύο σειρές θα πρέπει να εμπορεύονται και να τοποθετούνται.

Η τελευταία συλλογή D&G, εκτιμάται ότι θα είναι την άνοιξη/καλοκαίρι 2012. Η Dolce&Gabbana ωστόσο δεν έχει σχολιάσει τις φήμες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More