Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ζητούνται γυμνές σερβιτόρες

Εν μέσω οικονομικής κρίσης ένας αμερικανός ιδιοκτήτης καφετέριας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να αυξήσει την πελατεία του

Εν μέσω οικονομικής κρίσης ένας αμερικανός ιδιοκτήτης καφετέριας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να αυξήσει την πελατεία του.
Ο Donald Crabtree άνοιξε το πρώτο Topless καφέ στο Vassalboro του Maine, στο οποίο οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες



δουλεύουν γυμνοί από τη μέση και πάνω!!
Στη μικρή αυτή πόλη, που αριθμεί 4,500 κατοίκους, ο κύριος Crabtree κάνει χρυσές δουλειές, αφού έξω από την καφετέρια σχηματίζονται ουρές.
Ο ιδιοκτήτης αντιμετώπισε δυσκολίες μέχρι να πάρει την άδεια από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, καθώς ο συνδυασμός καφέ και γυμνού προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Τελικά την περασμένη εβδομάδα κάμφθηκαν οι όποιες αντιρρήσεις και ο κ. Crabtree προχώρησε στο σχέδιό του.
"Ξέρω τι αρέσει στον κόσμο. Τους αρέσει το γυμνό. Αν άνοιγα απλώς μια καφετέρια σε μία εβδομάδα θα ήμουν χωρίς δουλειά" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Οι αιτήσεις για δουλειά στο Topless καφέ ξεπέρασαν τις 150. Ο Crabtree προσέλαβε δέκα γυναίκες και πέντε άνδρες με αυστηρά κριτήρια. Αυτό που τους ζήτησε είναι να είναι πολύ ευγενικοί με κάθε πελάτη.
Οι περισσότεροι από όσους υπέβαλαν αίτηση, ήταν άνδρες και γυναίκες που πρόσφατα είχαν χάσει τη δουλειά τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Η δουλειά στο συγκεκριμένο καφέ πάντως πληρώνει καλά. Μια σερβιτόρα έλαβε φιλοδώρημα 100$ για έναν καφέ και κάθε σερβιτόρος κερδίζει περίπου 30$ ανά τραπέζι.
Παρά το γεγονός ότι το Topless καφέ λειτουργεί μόλις μια εβδομάδα ο ιδιοκτήτης του ήδη έχει κέρδη καθώς οι πελάτες του(κυρίως γυναίκες και ζευγάρια) αυξάνονται συνεχώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More