Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ο Τομ Χανκς τα βάζει με τους πειρατές

Όχι. Μη φαντάζεστε τον Ναυαγό να αντιστέκεται στον Κάπτεν Σπάροου του Τζόνι Ντεπ. Η Καραϊβική είναι μακριά από τα σχέδια του Τομ Χανκς και η είδηση ταξιδεύει γι' αλλού. Με πλοίο πάντα...



Ένα από τα γεγονότα που είχε προκαλέσει αίσθηση το 2009 ήταν η περιπέτεια του Ρίτσαρντ Φίλιπς, καπετάνιου στο πλοίο Maersk Alabama που δέχτηκε επίθεση Σομαλών πειρατών στον κόλπο
του Άντεν και παραδόθηκε όμηρος προκειμένου να διασωθεί το πλήρωμά του. Ο ίδιος διασώθηκε από βατραχανθρώπους κομάντο που σκότωσαν τρεις από τους πειρατές, απελευθερώνοντας το γενναίο καπετάνιο.

Ο Τομ Χανκς, που αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένος στα γυρίσματα του Extremely Loud and Incredibly Close του Στίβεν Ντάλντρι, φέρεται να υπέγραψε για να υποδυθεί τον Φίλιπς, ο οποίος πέρισυ κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea”, όπου εξιστορεί την περιπέτειά του και επάνω στο οποίο ο Μπίλι Ρέι (Η Πλεκτάνη) θα στηρίξει το σενάριό του. Την παραγωγή ανέλαβε η Sony με τους Σκοτ Ρούντιν, Μίκαελ Ντε Λούκα, Κέβιν Σπέισι και Ντάνα Μπρουνέτι στο τιμ.

Το ερώτημα είναι τι σκοπεύει να κάνει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής με το Triple Frontier της Κάθριν Μπίγκελοου, όπου επίσης έχει δεσμευτεί να εμφανιστεί. Ήδη η περσινή οσκαρική νικήτρια έχει να ακουστεί από τη βράβευση του «Hurt Locker» και μάλλον δε θα δεχτεί να αναβάλλει για περισσότερο καιρό τα σχέδιά της στο «τριεθνές» σύνορο της Λατινικής Αμερικής. Ο κάπτεν Ρίτσαρντ Φίλιπς που περίμενε στωικά την απελευθέρωσή του τις ημέρες της ομηρίας του, μάλλον θα δοκιμάσει και πάλι την υπομονή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More