Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο Ετό απειλεί με απόλυση δημοσιογράφο!

Η ερώτηση ενός δημοσιογράφου μετά την ήττα του Καμερούν από τη Σενεγάλη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα έκανε έξαλλο τον Σαμουέλ Ετό, που έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα χάσει τη δουλειά του (vid)!

"Πιστεύετε ότι αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Εθνικής σηματοδοτεί το τέλος της γενιάς του Ετό;" ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-0 από τη Σενεγάλη, με τον επιθετικό της Ίντερ να θεωρεί ότι βάλλεται και να περνάει στην αντεπίθεση.




"Μένω έκπληκτος, αγαπητέ φίλε, επειδή κάνεις αρνητικά σχόλια. Άκουσέ με: όταν παίζει κάποιος όπως παίξαμε εμείς απόψε (σ.σ Σάββατο), θα πρέπει μόνο να λέτε ευχαριστώ καθώς είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είχαμε ανάλογη εμφάνιση.

Αναρωτιέμαι αν είστε όντως Καμερουνέζος και αν έχετε δει το ίδιο παιχνίδι. Και θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη του Equinoxe Television επειδή δεν αξίζετε να εργάζεστε σε αυτό το μέσο...", δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο κάτοχος τριών Τσάμπιονς Λιγκ, για να προσθέσει:



"Είμαι 30 ετών, έχω κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα μου εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο.



Άτομα όπως εσείς δεν αξίζετε να βρίσκεστε εδώ, εσείς και κάποιοι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν θέλουν η Αφρική να κάνει βήματα μπροστά, δεν θέλουν το Καμερούν να πηγαίνει μπροστά.



Σταματήστε να είστε αρνητικοί, προσπαθείστε να αλλάξετε".



Το ξέσπασμα του Ετό στη συνέντευξη Τύπου


Η φραστική επίθεση του Ετό σε δημοσιογράφο μετά... by pklora7

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More