Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

O «Dr. House»... κυκλοφορεί rock blues album! (video)

O Βρετανός ηθοποιός Hugh Laurie, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «House M.D.», θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου ένα album με τίτλο «Let Them Talk» και συμμετοχές από τους Tom Jones, Dr John και Irma Thomas. Το album θα περιλαμβάνει διασκευές γνωστών κομματιών και ηχογραφήθηκε το 2010 στα Ocean Way studios του Los Angeles. Την παραγωγή ανέλαβε ο θρύλος του είδους Joe Henry, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δημοφιλής ηθοποιός έπαιξε σε όλα τα κομμάτια πιάνο και κιθάρα ενώ φυσικά έκανε τα φωνητικά…



O 50χρονος ηθοποιός μίλησε με χιούμορ για το νέο του αυτό τόλμημα: «Δεν γεννήθηκα στην Alabama το 1890. Είμαι ένα λευκός, μεσοαστός Άγγλος, που παραβιάζει ανοιχτά την μουσική και τους μύθους του Αμερικάνικου βορρά. Σαν να μην έφτανε αυτό το κακό, είμαι και ηθοποιός, ένα από αυτά τα κακομαθημένα μωρά, που δεν μπορούν να βρουν το δρόμο τους σε ένα αεροδρόμιο, χωρίς την babysitter τους».

Ο Hugh Laurie θα κάνει την πρώτη του live εμφάνιση ως... bluesman στο φετινό Cheltenham Jazz Festival, ενώ πρόσφατα έκανε μια εμφάνιση στη Νέα Ορλεάνη μπροστά σε λίγα άτομα που ο ίδιος είχε καλέσει. Παράλληλα ενημέρωσε την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του Fox Channel για την πρόθεση του να σταματήσει για ένα διάστημα τα γυρίσματα του «House M.D.» και να αφιερωθεί στη μουσική και στην προώθηση του album. Αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ μεταδίδεται ο 7ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς, ενώ δεδομένη θεωρείται η συνέχισή της και την επόμενη σεζόν.

Ήδη ο Hugh Laurie έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του με επιτυχία στο χώρο της συγγραφής. Το πρώτο του βιβλίο «The Gun Seller» (ελληνικός τίτλος «Μην Πας Ποτέ στην Καζαμπλάνκα») κυκλοφόρησε το 1996 με επιτυχία, ενώ το αναγνωστικό κοινό περιμένει τον επόμενο χρόνο το δεύτερο βιβλίο με τίτλο «The Paper Soldier».

Δείτε παρακάτω μία μικρή συνέντευξη/παρουσίαση του «Let Them Talk».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More