Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Οι τύποι ανθρώπων που θα χαλάσουν το πάρτι σου

Αν θέλεις να περάσεις καλά χωρίς τίποτα να στο "χαλάσει" τότε πρέπει να διαγράψεις από τη λίστα των καλεσμένων κάποια άτομα. Το Ανώνυμο blog καταδεικνύει τις κατηγορίες ανθρώπων που πιθανότατα θα χαλάσουν το πάρτι -και τη διάθεση σου.

 
- Αυτός που δε βάζει γλώσσα μέσα του 

Που θα τον βρεις: Δίπλα στο αυτί σου 

Σου μιλάει συνέχεια. Ακόμα κι όταν παίζει το τραγούδι-hitaκι της σεζόν, εσύ παριστάνεις ότι ακούς για τον συνάδελφο του από τη δουλειά που πήρε άδεια τότε που θέλει να πάρει κι αυτός, βλέποντας με παράπονο και φθόνο όλους τους άλλους να χορεύουν και να διασκεδάζουν. 

Ο «άνθρωπος που μιλάει συνέχεια» δεν έχει σταματημό. Δεν έχει καν τακτ. Ακόμα κι αν την ώρα που σου μιλάει (γιατί περί συνομιλίας δεν πρόκειται) σου χτυπήσει την πλάτη μια συμμαθήτρια σου από το γυμνάσιο, που btw μεταλλάχθηκε σε πρώτη τάξεως γκόμενα, το πολύ πολύ να κάνει παύση δύο λεπτών για να συστηθεί και μετά θα συνεχίσει το μοτεράκι του, αγνοώντας το ύφος σου «Σε παρακαλώ άσε με μόνο με τη Σοφία». 

Πώς να τον αποφύγεις: Όπου κι αν κρυφτείς θα σε βρει. Η μόνη σου λύση είναι να εξασκηθείς να μην τον ακούς. Ή να του πεις να σκάσει. 

- Αυτός που ξέρει μόνο εσένα 

Που θα τον βρεις: Γαντζωμένο από το μανίκι σου να κοιτάει εσένα ή αυτόν με τον οποίο μιλάς 

Μοιάζει με τον προηγούμενο, με μόνη διαφορά ότι δεν μιλάει απαραίτητα. Μπορεί απλά να κάθεται κοντά σου σαν κακόμοιρο κουταβάκι και να χαμογελάει διστακτικά σε όποιον έρθει να σε χαιρετήσει. Αν είναι και ντροπαλός/βαρετός τότε έκανες την ατυχία σου. Όσους ανθρώπους κι αν του γνωρίσεις, θα μιλήσει πέντε λεπτάκια και μετά θα ψάξει μέσα στο πλήθος για να έρθει στη θέση που του αρμόζει: στο πλάι σου. 

Πώς να τον αποφύγεις: Δε γίνεται. Την «έκατσες»… 

- Αυτή που γουστάρεις αλλά δε σου δίνει σημασία 

Που θα την βρεις: Βρίσκεται πάντα στο οπτικό σου πεδίο 

Την κάλεσες, ήρθε, κι εσύ νομίζεις ότι αυτό κάτι σημαίνει. Έλα όμως που εκείνη ήρθε στο πάρτι για να κάνει socializing και να γνωρίσει νέα άτομα –εσένα σε ξέρει ήδη, remember?
Επειδή όμως όταν θέλεις κάποια, ερμηνεύεις όπως σε βολεύει τις καταστάσεις και περνάς όλο το βράδυ μελετώντας τις κινήσεις της, της μιλάς δήθεν κουλ για να μην σε περάσει και για stalker και αναλώνεις όλη σου τη σκέψη και την ενέργεια όχι για το πάρτι σου αλλά για πάρτη της. 

Πώς να την αποφύγεις: Αν την κάλεσες εσύ, φάτα τώρα. Αν ήρθε κατά σύμπτωση πάρτο χαμπάρι: δε σε θέλει. 

- Αυτός που μόλις χώρισε 

Που θα τον βρεις: Σε μια σκοτεινή γωνία με απλανές ύφος και αύρα που παρακαλάει τους άλλους να βοηθήσουν 

Η μούρη του θα έχει φτάσει στο πάτωμα και επειδή δεν θα θες να φανείς και αναίσθητος θα πρέπει να του λες και μια κουβέντα-κοψοχρονιά μια στο τόσο. Πιθανότατα να χαλάσει και τη διάθεση των υπολοίπων, που όταν θα τον αντικρίζουν με το βλέμμα ένα βήμα πριν τον οδυρμό, θα ρωτάνε ευγενικά «Τι έχεις εσύ;». Μέγα λάθος. Τώρα κλαίγεται σε γνωστούς και αγνώστους για τον χωρισμό και αναζητάει απάντηση στο ρητορικό ερώτημα: «Μα τα πηγαίναμε μια χαρά! Τι την έπιασε και με χώρισε έτσι ξαφνικά;». 

Πως θα τον αποφύγεις: Ζεις με την ελπίδα να φύγει νωρίς επειδή μπούκωσε η μύτη του από το καταπιεσμένο κλάμα. 

Σημείωση: Αν νόμιζες ότι ξεμπέρδεψες με αυτούς τους τέσσερις, είσαι πολύ γελασμένος. Αυτοί ήταν μόνο η αρχή, γιατί καραδοκούν κι άλλοι party crashers εκεί έξω με σκοπό να σου χαλάσουν τη βραδιά όπως... 

- Αυτός που ξερνάει από το πρώτο μισάωρο 

- Ο ανάγωγος που πετάει τα τσιγάρα στο πάτωμα, σπάει το λαμπατέρ και κατουράει έξω από τη λεκάνη 

- Αυτός που δημιουργεί πηγαδάκια γύρω του και αγορεύει για την πολιτική ή τη μπάλα 

- Ο αστείος-γελοίος τύπος που γελάει μόνος με τα ανέκδοτά του 

- Αυτή που νόμιζες ότι θα φέρει τις ωραίες φίλες της, αλλά και οι τέσσερις είναι παχουλές και άσχημες 

- Ο λιγούρης που την πέφτει σε όλες και προθυμοποιείται να γυρίσει σπίτι της οποιαδήποτε «ξεμείνει» 

- Αυτός που την πέφτει στη γκόμενα που σου αρέσει και τα αισθήματα είναι αμοιβαία 

- Αυτή που ξερνάει κλαίγοντας στην τουαλέτα και οι κολλητές της που την παρηγορούν 

- Αυτή που επιμένει να καθαρίζει πριν ακόμα τελειώσει το πάρτι 

Υ.Γ. Αν τα βρείτε "μαύρα", πιείτε τόσο ώστε να μη δίνετε σημασία σε κανέναν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More