Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Friends: Πίσω από τις κάμερες (Vol.I)

Ξεχνάνε τις ατάκες τους, δεν μπορούν να σταματήσουν να γελάνε και εμείς αναρωτιόμαστε πως κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν την λήψη. Το Ανώνυμο blog προβάλει το πρώτο μέρος με τις uncut σκηνές από τα γυρίσματα των "Friends".




Μετά από πάρα πολλά χρόνια, κι έχοντας δείξει ουκ ολίγες φορές και τις δέκα σεζόν, το Star αποφάσισε να βγάλει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου τα "Friends". 

Κάποιοι ίσως πουν ότι είναι λογικό, γιατί όλον αυτόν τον καιρό ο κόσμος είχε προφανώς κουραστεί και θα προτιμούσε να έβλεπε κάποια άλλη σειρά εκείνη την ώρα. Πόσες φορές να δεις πια το ίδιο επεισόδιο; Απάντηση: αμέτρητες. 

Τα "Friends" είναι από τις ελάχιστες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής (ίσως και η μοναδική) που και μπορείς και κυρίως θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά. Δεν θα γελάσεις λιγότερο με το αστείο που ακούς για δέκατη φορά, δεν θα σου φανεί "λιγότερο" από παλιά. 

Κάποιοι ίσως έδιναν τα πάντα για να παρακολούθουσαν ένα επεισόδιο που δεν έχουν δει ποτέ, αλλά αν δεν γίνει αυτή η ταινία που τόσα χρόνια μας τάζουν και μετά διαψεύδουν, τότε μένει μόνο μια επιλογή: οι uncut σκηνές από τα γυρίσματα. 

Πραγματικά, ότι και να πεις για την σειρά-φαινόμενο θα φανεί ανεπαρκές και δεν μπορεί με τίποτα να περιγράψει την αξία της. Τα λόγια εδώ είναι πραγματικά περιττά γιατί εσύ που έκανες κλικ με το που είδες τη λέξη "Friends" δεν θέλεις να διαβάσεις ένα κείμενο αφιερωμένο στη σειρά. Περιμένεις να τελειώσουν οι λέξεις για να αρχίσουν τα βιντεάκια. 

Να μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία... 

Friends Behind the Scenes: Πρώτη Σεζόν 

 

Friends Behind the Scenes: Δεύτερη Σεζόν



Friends Behind the Scenes: Τρίτη Σεζόν
 

 

Friends Behind the Scenes: Τέταρτη Σεζόν 

Μην χάσετε το δεύτερο μέρος των bloopers με τις υπόλοιπες σεζόν! 

2 σχόλια:

Όχι ρε γμτ, όσες φορές και να τα δω, δε τα χορταίνω. Κάθε ΣΚ, τα Φιλαράκια ήταν συνήθεια που δεν έχανα με τίποτα.
Λογικό ήταν κάποτε να το σταματούσαν αλλά ήλπιζα να κρατήσουν κι'άλλο. Απ'ότι βλέπω τώρα παίζουν τον 7ο κύκλο άρα έχουμε μερικούς μήνες ακόμα, λογικά μεσ'το καλοκαίρι θα τελειώσει, δε νομίζω να το κόψουν έτσι στη μέση.
Ίσως είναι ευκαιρία να δω και κανένα άλλο sit-com. Μούχουν προτείνει Big Bang Theory και How I met your Mother. Πάντως Friends δε θάναι...

Ναι οντως φιλαρακια ειναι υπερτατη αξια....Δυσκολα θα βγει αλλο τοσο καλο...
Δηλαδη ειδικα τωρα το μονο που μπορει να αξιζει λιγο απο sit-com ειναι το Ηow I met your Mother που θυμηζει και αρκετα friends....
Βεβαια υπαρχουν και σειρες οπως το Two and a Half men που ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη αθλιο.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More