Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Επιδειξιομανείς ροκάδες: 10 μουσικοί που τα πέταξαν επί σκηνής.

Μερικοί μουσικοί εκεί έξω είναι ασυγκράτητοι: παγιδευμένοι μέσα στις ορμόνες τους και σε μια εμφανώς υπολανθάνουσα σεξουαλική συμπεριφορά, συχνά πυκνά τα πετάνε επί σκηνής, μένοντας τσίτσιδοι. Ιδού μερικοί μουσικοί και συγκροτήματα με τάσεις επιδειξιμανίας.





Courtney Love

Εμφανίζεται στη σκηνή με το κομπινεζόν της (κυκλοφορούν εκατοντάδες τέτοιες φωτογραφίες στο ίντερνετ...), αλλά το κυριότερο είναι πως, επειδή δεν της αρκεί που κάποτε έπαιξε σε μια ταινία με θέμα ελαφρό και σχετικά γυμνό (το «Υπόθεση Λάρι Φλιντ»), επιδιώκει να κάνει στις συναυλίες της ο,τι δεν κατάφερε να κάνει στο σελιλόιντ: τα πετάει όλα και κάνει stagediving στο κοινό, όπως σε μια συναυλία των Hole το 1993 στο Λονδίνο, όπου μέσα στο κλαμπ Underworld βρέθηκε ολόγυμνη κάτω από πολλά ανδρικά και γυναικεία χέρια να την καταχερίζουν σε ο,τι σημείο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.



Αdrian Young (No Doubt)

Ο ντράμερ των No Doubt είναι κλινική περίπτωση και δεν αστειεύομαι: η ίδια η Gwen Stefani έχει παραδεχτεί δημοσίως πως ο ντράμερ της πρώην μπάντας της είχε το κακό συνήθειο να αποκαλύπτει τον ανδρισμό του σε άσχετο κόσμο, όπως σε μια συναυλία τους στην Νέα Ορλεάνη, οπότε ο Young σηκώθηκε απ’ τα ντραμς, περπάτησε μέχρι τη μέση της σκηνής και έδειξε σε όλους το περιεχόμενο του παντελονιού του.



Red Hot Chili Peppers

Εκτός του ότι συχνά (ιδίως σε συναυλίες τους εκτός Αμερικής κι όχι φυσικά σε μεγάλα στάδια όπως το Ουέμπλει, ας πούμε...) ο Kiedis νιώθει τη φοβερή ανάγκη να δείξει σε όλες τις γυναίκες του κοινού του τι χάνουν που δεν έχουν κάνει ακόμη σεξ μαζί του, παλιότερα είχαν φωτογραφηθεί, για το εξώφυλλο του άλμπουμ τους «Abbey Road EP», γυμνοί, με μια μόνο κάλτσα τυλιγμένη γύρω απ’ το μόριο τους.


Red Hot Chili Peppers - Under the bridge (Live Slane Castle)
Ανέβηκε από Binso. - Δείτε περισσότερα μουσικά video, σε HD!


Jim Morrison

Η, κατά τα λεγόμενα, και «Μάνα Όλων Των Σκηνών Επιδειξιμανίας Της Ροκ», συνέβη σε μια συναυλία των Doors τον Δεκέμβριο του 1969 στο Μαϊάμι: ο Τζιμάκος έβγαλε ή όχι το μόριο του και το κουνούσε στο εμβρόντητο κοινό του; Ή μήπως ήταν απλώς το δάκτυλο του χεριού του, αυτό που ο κόσμος νόμιζε πως ήταν πέος; Ο οργανίστας της μπάντας, Ray Manzarek, λέει πάντως πως «το κοινό υπνωτίστηκε απ’ τα κόλπα του Jim και νόμιζε πως είδε κάτι πονηρό».



Kurt Cobain

Η μεγαλειώδης εμφάνιση των Nirvana στο φεστιβάλ Rock In Rio του 1992 επισκιάστηκε από την συμπεριφορά ενός Kurt σε κατάσταση οξείας μέθης, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να τα πετάει όλα επί σκηνής, δείχνοντας στον κόσμο τι τυχερό κορίτσι που ήταν η γυναίκα του, η Courtney Love (η οποία, εκείνη τη στιγμή ίσως να γδυνόταν σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου –μα τι ταιριαστό ζευγάρι ήταν αυτό!)



Blink 182

«All The Small Things» και «What’s My Age Again?» είναι δυο απολύτως ταιριαστοί τίτλοι τραγουδιών για μια μπάντα που έχει μια εμμονή απέναντι σε προεφηβικές δραστηριότητες, όπως το γδύσιμο και η αποκάλυψη κάποιων συγκεκριμένων σημείων του σώματος τους σε γυναίκες ηλικίας 9-98 ετών. Το επόμενο στάδιο δηλαδή ποιο είναι; Να παίξουνε το «γιατρό» επί σκηνής;




Green Day

142 δολάρια ήταν το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τραγουδιστή και κιθαρίστα του συγκροτήματος, Billie Joe Armstrong, επειδή σε μια συναυλία τους στο Μιλγουόκι το 1995, ανάγκασε το κοινό του να δει κατάφατσα αυτά που ο Γιάννης Ιωαννίδης αποκαλούσε παλιά «τα αυγά του».




Donita Sparks

Η frontwoman των L7 και σεσημασμένη σεξομανής Sparks, αποκάλυψε το περιεχόμενο της κιλότας της (υπήρχαν g-string to 1992;) ζωντανά, κατά τη διάρκεια της live εκτέλεσης του καλύτερου τραγουδιού τους «Pretend We’re Dead» στην εκπομπή «The Word» ενός βρετανικού καναλιού, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις του κομματιού σε δυσθεώρητα ύψη, αναγκάζοντας το να πουλήσει πάνω από 300 χιλιάδες αντίτυπα σε λιγότερο από ένα μήνα.




Rage Αgainst Τhe Machine

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Lollapalloza το 1993, οι RATM θα έπαιζαν στη Φιλαδέλφεια. Η συναυλία τους άρχισε άψογα, τελείωσε όμως μέσα σε αναβρασμό, αφού τα τέσσερα μέλη της μπάντας, προς το τέλος του live, άφησαν κάτω τα όργανα τους κι έπιασαν κάποια... άλλα: προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντίον της λογοκρισίας στους στίχους των μουσικών cd, έδεσαν τα στόματα τους με μονωτική ταινία και πόζαραν για πέντε λεπτά μπροστά σε όλο τον κόσμο, όπως τους γέννησε η μάνα τους. Συμπέρασμα: το trimming δεν είχε εφευρεθεί ακόμη το 1993.




Nick Oliveri

Άλλος σεσημασμένος αυτός: ο πάλαι ποτέ μπασίστας των Queens Of the Stone Age και νυν των Mondo Generator, συνήθιζε, μέχρι πριν λίγα χρόνια, να παίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις ολόγυμνος, με το τεράστιο μπάσο του να κρέμεται μπροστά απ’ το πέος του, κρύβοντας το απ’ το κοινό. Σε μια περίπτωση όμως, ο Oliveri αποκάλυψε τι μπορεί να κρύβεται πίσω απ’ το μπάσο, όταν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Queens στη Βραζιλία το 2003, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More