Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τα 10 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις δημόσια

Νομίζεις ότι δεν πειράζει κι ότι δεν έγινε και τίποτα αν τα "διαπράξεις"; Κάνεις λάθος! Το Ανώνυμο blog παρουσιάζει τα δέκα "θανάσιμα" αμαρτήματα που απαγορεύεται να κάνεις σε δημόσια θέα.

10. Να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ναι, ΟΚ, είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι κοιλιακοί πρέπει να είναι τέλειοι και ότι η μπλούζα που αναδυκνείει τα μούσκουλά σου πρέπει να πέφτει σωστά, αλλά δεν υπάρχει γκόμεναπουνα φτιαχτεί από έναν σύγχρονο Νάρκισσο. Εξαιρείται η περίπτωσηπουνιώθεις ότι κάτι έχει κολλήσει στο δόντι σου. Και πάλι, βέβαια, πας στην τουαλέτα.


9. Να σκαλίζεις τη μύτη σου. Σε όλους έχει τύχει, και όλοι μα όλοι το έχουν κάνει. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να το κάνεις σε δημόσια θέα, ακόμα κι αν πεις την κλισέ φράση "Όχι, όχι, απλά με τρώει". Τίποτα δεν σε "τρώει", απλά εσύ "τρώγεσαι" με το να γίνεις λίγο ρεζίλι, γιατί πάντα κάποιος υπάρχει που θα σε δει. Για να μην πούμε κάποια...

8. Να κάθεσαι με σταυρωμένα τα πόδια. Δεν είναι ότι πιο masculin υπάρχει στον κόσμο και πάντα υπάρχει κίνδυνος να φανεί η" λάθος" κάλτσα.

7. Να φυσάς τη μύτη σου. Το να την φυσάς διακριτικά, δεν είναι κακούργημα, αλλά όλοι έχουμε βιώσει στιγμές που κάποιος κάνει σαν να βγάζει από κει μέσα τα σπλάχνα του. Αν είσαι ένας από αυτούς, κόψτο. Είναι αηδία.

6. Να κατουράς στο δρομάκι, στον τοίχο, στα χωράφια, επειδή "έλα μωρέ, κανείς δεν δίνει σημασία". Κι αν δώσει τι θα κάνεις;

5. Να τσακώνεσαι με την κοπέλα σου. Μπορεί εσύ να έχεις έναν πολύ καλό λόγο για να μην μπορείς να κρατηθείς και να λογομαχείς σε κοινή θέα με το έταιρον ήμισι, αλλά κανείς δεν πρόκειται να δει κάτι τέτοιο. Σε όλους θα φανείς ο "μ*λακας" της υπόθεσης.

4. Να κλαις. Όλες οι γυναίκες λένε ότι ψάχνουν έναν ευαίσθητο και συναισθηματικό άντρα, αλλά πόσο... ερεθιστικό μπορεί να είναι για την κοπέλα που συνοδεύεις στο σινεμά, να γυρίσει και να δει ότι έχεις πλαντάξει στο κλάμα;

3. Να ρεύεσαι, επειδή έτσι θα μυρίσεις περισσότερη αντρίλα. Πόσο χρονών είσαι για να το πιστεύεις ακόμα αυτό; Δωδεκάχρονο Αμερικανάκι;

2. Να κάνεις τσαμπουκά και να πλακώνεσαι με κάποιον, χωρίς λόγο, επειδή είναι μαγκιά. Δεν πολυκολάει στην κατηγορία, αλλά έπρεπε να βρεθεί μια ευκαιρία για να ειπωθεί. Capito?

1. Να ξύνεις τα... ευαίσθητα σημεία. Όσο κι αν το θες.

2 σχόλια:

Γυναικα εισαι σιγουρα :D

χαχαχα....Ναι για χαιδευτικο εχω το James... :D :D

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More