Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (12/5)

Οπως καθε εβδομαδα ετσι και σημερα το Ανωνυμο blog σας παρουσιαζει τις κινηματογραφικες πρεμιερες της εβδομαδας για να διαλέξετε ποιές από αυτές θα δείτε αγκαλιά με ποπ-κορν στο κοντινοτερo Cinema.


Παμε ομώς να δουμε αναλυτίκα της ταινίες:




Miral

Πρωταγωνιστές
Freida Pinto,Vanessa Redgrave,Hiam Abbass,Willem Dafoe,Vanessa Redgrave, Alexander Siddig
Σκηνοθέτης
Julian Schnabel

Πίσω στο 1948, στην Ιερουσαλήμ, η Hind Husseini βρίσκει 55 ορφανά στο δρόμο, ενώ πηγαίνει στη δουλειά της. Παίρνει την απόφαση να τα πάρει στο σπίτι για να τους δώσει τροφή και στέγη. Μέσα σε 6 μήνες τα 55 ορφανά αυξήθηκαν στα 2.000, με αποτέλεσμα την ίδρυση του Ινστιτούτου Dar Al-Tifl. Εκεί συναντάμε το 1978 τη Miral, μια κοπέλα 7 ετών που μετά το θάνατο της μητέρας της στέλνεται στο Ινστιτούτο από τον πατέρα της. Όσο μεγαλώνει μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον η Miral δεν έρχεται σε επαφή με τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας θα έρθει , όταν στα 17 αναλαμβάνει να διδάξει σε ένα προσφυγικό καταυλισμό. Τελικά η Miral θα ανακαλύψει πως μέσα της συγκρούονται οι συμβουλές της Μαμάς Hind με την ανάγκη της να δώσει μάχη για το μέλλον του λαού της.


The Children Of Diyarbakir
Τα Παιδιά Ενός Αλλου Θεού 


Πρωταγωνιστές
Senay Orak Muhammed Al Hakan Karsak Suzan Ilir Berivan Ayaz

Σκηνοθέτης
Miraz Bezar

Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Τουρκία τη δεκαετία του '90, οι κουρδικές επαρχίες τέθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τέθηκαν υπό στρατιωτική κατοχή που διαρκεί μέχρι σήμερα. Η 10χρονη Gulistan ζει ευτυχισμένη με τον μικρότερο αδερφό της, Firat, την νεογέννητη αδερφή της και τους γονείς της στο Ντιγιαρμπακίρ, στην καρδιά του τουρκικού Κουρδιστάν. Όταν οι γονείς τους δολοφονούνται μπροστά στα μάτια τους από μέλη παραστρατιωτικής οργάνωσης, η ζωή των παιδιών μετατρέπεται σε έναν αγώνα επιβίωσης γεμάτο ανατροπές και απροσδόκητα εμπόδια.

Insidious
Παγιδευμένη Ψυχή





Πρωταγωνιστές

Σκηνοθέτης

Ο Τζος (Πάτρικ Γουίλσον) και η Ρενέ (Ρόουζ Μπερν) έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία παιδιά. Όταν η τραγωδία θα χτυπήσει τον μικρό τους γιο, ο Τζος και η Ρενέ αρχίζουν να βιώνουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά. Οι Τζειμς Γουάν και Λέι Γουάνελ, οι συν-δημιουργοί του Saw ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παραγωγούς του Paranormal Activity σε ένα καθηλωτικό ταξίδι στα πιο τρομακτικά σημεία του μυαλού.
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν, η «Παγιδευμένη Ψυχή» ξεκινάει σαν μια παραδοσιακή ταινία τρόμου, με φαντάσματα και στοιχειωμένα σπίτια, για να εξελιχθεί σε κάτι ολότελα διαφορετικό. Όπως λέει ο σεναριογράφος Λέι Γουάνελ, οι δυο τους έκαναν brainstorming και μια από τις ιδέες που τους κίνησε το ενδιαφέρον ήταν αυτή της αστρικής προβολής, ιδέα που τελικά αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και να εξελίξουν στην ταινία.


Something Borrowed
Φιλίες Και Έρωτες 





Ηθοποιοί :Κέιτ Χάντσον, Τζίνιφερ Γκούντουιν, Τζον Κραζίνσκι, Κόλιν Έγκλσφιλντ
Σκηνοθεσία :

Λιούκ Γκρίνφιλντ                                                 



Στο κατώφλι των 30ων της γενεθλίων, η Rachel White δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται ότι η ζωή της δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε. Έχει μεν μια καλή δουλειά, αλλά εργάζεται ατελείωτες ώρες και το αφεντικό της αποδεικνύεται τύραννος. Έχει μια καλή φίλη, τη Darcy, αλλά όταν τη βλέπει με τον αρραβωνιαστικό της η Rachel δεν σταματά να σκέφτεται πως - όπως κάθε βράδυ - η ίδια θα γυρίσει μόνη στο σπίτι της μόνη. Βέβαια αυτό θα αλλάξει ένα βράδυ, όταν η Rachel θα καταφέρει να μην επιστρέψει μόνη στο σπίτι της. Όμως όταν το πρωί ξυπνάει δίπλα στον αρραβωνιαστικό της φίλης της η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More