Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

"Θα είμαστε κάθε μέρα εδώ"

Μουντός ο καιρός, είχε δείξει από νωρίς τις διαθέσεις του. Ωστόσο οι Έλληνες "αγανακτισμένοι" δεν έκαναν πίσω. Συγκεντρώθηκαν εκ νέου στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθούν ξανά για τα τελευταία δεινά της χώρας

Τι κι αν έβρεχε; Τι και αν, κάποια στιγμή έπιασε μπόρα; Οι "αγανακτισμένοι" δεν έφυγαν. Συγκεντρώθηκαν και σήμερα στην πλατεία Συντάγματος διαμαρτυρόμενοι για την χείριστη κατάσταση της χώρας.

Αριθμητικά ήταν εμφανώς λιγότεροι από χτες, όμως, είναι άκρως σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε πως παρά την καταιγίδα και την Πέμπτη κατέβηκαν αρκετοί.Επίσης, είναι άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός πως κάμποσοι πολίτες ξεκίνησαν να κατεβαίνουν πιο αργά, από τις οκτώ και μετά, αλλά η γενικότερη προσέλευση δεν σταμάτησε ποτέ.
Κλειστές είναι η Λ. Αμαλίας και η Β.Σοφίας ενώ συνεχώς καταφθάνει κόσμος. Πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν μια κατσαρόλα και μία κουτάλα, χτυπώντας τα ρυθμικά και φωνάζοντας "Κλέφτες, κλέφτες".
"Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά, την τρόικα θα διώξουμε με τον τσαμπουκά", "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία", είναι κάποια άλλα συνθήματα που ακούγονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More