Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Θανατηφόρο χόμπι

Μετά το parkour, φανατικούς οπαδούς γνωρίζει το planking το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο. Ένας νεαρός έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον έβδομο όροφο (Pics)


Τραγικό θάνατο είχε ένας 20χρόνος Αυστραλός που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στο Μπρισμπέιν.
Ο θάνατος του Acton Beale οφείλεται σε ένα νέο τρελό χόμπι που διαδίδεται μέσω του διαδικτύου το οποίο κερδίζει ολοένα και περισσότερους φανατικούς οπαδούς στην Αυστραλία. Η επίσημη ονομασία του είναι
"planking" και προϋποθέτει το να ισορροπεί κανείς έχοντας το σώμα του οριζόντια στο έδαφος, σε επικίνδυνες και μη τοποθεσίες και στη συνέχεια να αναρτά τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
 
Ο νεαρός προσπάθησε να κρατηθεί σε ισορροπία ανάμεσα σε δύο μπαλκόνια όταν έχασε το έλεγχο και βρέθηκε στο κενό.
Μόνο που το χόμπι αυτό στοίχισε τη ζωή στον εικοσάχρονο Αυστραλό ονόματι Άκτον Μπιλ που στην προσπάθεια του να κρατηθεί έπεσε στο κενό από τον έβδομο όροφο κτιρίου στο Μπρισμπέιν.
 
Στο Facebook μπορεί κάνεις να βρει φωτογραφίες ανθρώπων που ισορροπούν στη μέση του δρόμου, στους τοίχους, στα δένδρα και σε φουαγιέ ξενοδοχείου.
 
Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως τους λάτρεις αυτού του χόμπι για την επικινδυνότητα του και εκτιμά ότι πολλοί είναι οι θάνατοι εφήβων που οφείλονται στη συνήθεια και που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More