Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Εντυπωσιακό καστ για το "Cloud Atlas"

Την Σούζαν Σάραντον και τον Τζιμ Μπρόντμπεντ επιδιώκουν να προσθέσουν στο καστ της επόμενής τους ταινίας ο Τομ Τίκβερ («Τρέξε Λόλα τρέξε», «The international») και ο Άντι και η Λάνα Γουατσόφσκι (τριλογία «Μάτριξ», «Speed Racer»). Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στα τελικά στάδια διαπραγματεύσεων για να συμμετάσχουν στο «Cloud Atlas», όπως και ο Χιούγκο Γουίβινγκ (παλιός γνωστός των Γουατσόφσκι από το «Μάτριξ») και ο Μπεν Γουίσο (που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τίκβερ στο «Άρωμα: η ιστορία ενός δολοφόνου»).Σύμφωνα με τον Ηοllywood Reporter, ο επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής Focus Pictures, Τζέιμς Σέιμους, αποκάλυψε τα παραπάνω σε μια αποκλειστική ομιλία στο σινεμά Ολυμπιά στις Κάννες προορισμένη για αγοραστές και διανομείς. Το πρότζεκτ έχει συζητηθεί όσο λίγα στο φεστιβάλ όπου και αναζητεί αγοραστή.

Η ταινία, η οποία θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ και θα έχει προϋπολογισμό πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, θα συνδυάζει συνολικά έξι ιστορίες που θα μπλέκονται μεταξύ τους. Οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι ένας Αμερικανός συμβολαιογράφος του 19ου αιώνα, ένας φτωχός Βρετανός μουσικός του 1930, ένας δημοσιογράφος στη Καλιφόρνια του 1970, ένας εκδότης του 21ου αιώνα, ένας ανυπότακτος κλώνος στο κοντινό μέλλον και ένας πρωτόγονος άνθρωπος που προσπαθεί να επιζήσει στη Χαβάη μετά την Αποκάλυψη. Όλοι οι ηθοποιοί θα κρατήσουν παραπάνω από έναν ρόλο, ενώ ένας εκ των πρωταγωνιστών θα είναι ο Τομ Χανκς. Η Χάλι Μπέρι έχει επίσης συμφωνήσει να εμφανιστεί.

Εκτός από τη σκηνοθεσία της ταινίας, ο Τίκβερ και τα αδέρφια Γουατσόφσκι θα γράψουν από κοινού και το σενάριο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More