Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τα «πήρε» ο Noel Gallagher με τον Gary Neville

Έξω φρενών έγινε ο Noel Gallagher με τον ποδοσφαιριστή της Manchester United, Gary Neville.



Αιτία, ένα post του Gary Neville στο twitter, το οποίο έγραφε: «While we're living the dreams we have as children fade away'. Not if you support United!». To πρώτο μισό του post προέρχεται από ένα b-side των Oasis, με τίτλο "Fade Away", και ως γνωστόν τα αδέρφια Gallagher είναι φανατικοί οπαδοί της Manchester City.



Όταν ο Noel συνειδητοποίησε τι έγραψε ο παίκτης της Manchester United, δήλωσε ότι εάν o Neville συνεχίσει να χρησιμοποιεί στίχους των Oasis για να επικοινωνεί με τους οπαδούς της United θα πάει νύκτα στο σπίτι του, θα τον δέσει σε μια καρέκλα, θα του ξεριζώσει το μουστάκι με τα δόντια του και θα τον υποχρεώσει να ακούσει μια συλλογή των Simply Red. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Noel Gallagher τα «βάζει» με τον Neville. Πριν μερικά χρόνια ο Neville είχε στείλει μια κιθάρα στον Noel για να του την υπογράψει και ο Noel του την επέστρεψε, αφού πρώτα του έγραψε μια βρισιά και «MCFC» (Manchester City Football Club) επάνω.

Από την άλλη πλευρά, ο Ian Brown δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Gary Neville, αφού είναι δηλωμένος οπαδός της Manchester United και για αυτό δέχθηκε να τραγουδήσει στο αποχαιρετιστήριο φιλικό παιχνίδι του παίκτη στις 24 Μαΐου με τη Juventus. Κατά πάσα πιθανότητα θα ερμηνεύσει το "This Is The One" των Stone Roses, καθώς αυτό το κομμάτι παίζει στα μεγάφωνα του Old Trafford όταν μπαίνει η Manchester United στο γήπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More