Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Ντι Κάπριο στη νέα του Ταραντίνο;

O Ταραντίνο πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι δουλεύει επάνω στη νέα του ταινία "Django Unchained", ένα φόρο τιμής στα σπαγγέτι γουέστερν με πρωταγωνιστή ένα μαύρο σκλάβο – δραπέτη από φυτεία του Μισσισσιπή που προσπαθεί με τη βοήθεια ενός κυνηγού κεφαλών να απελευθερώσει τη γυναίκα του από το σκληρό, δεσποτικό αφεντικό Κάλβιν Κάντι: τα τελευταία τιτιβίσματα του Twitter θέλουν τον Κουέντιν να προσπαθεί να εξασφαλίσει το Λεονάρντο ντι
Κάπριο για το ρόλο του κακού με τον Κρίστοφ Βαλτζ να έχει ήδη μπει στο καστ και τον Γουίλ Σμιθ να συζητά για το lead, με εναλλακτικές επιλογές έναν εκ των Ίντρις Έλμπα, Τζέιμι Φοξ και Κρις Τάκερ (Rush Hour, αλλά και Jackie Brown!)



Η φήμη δε φαίνεται απίθανη, καθώς ήταν γνωστό ότι ο Ταραντίνο προσπαθούσε να φέρει στα πλατό του τον Λίο ήδη από τους «Άδωξους Μπάσταρδους» και μάλλον είναι αποφασισμένος να επιμείνει, προτείνοντάς του το ρόλο του κακού στη νέα του ταινία κι αν θέλει κάποιον για συστάσεις ας απευθυνθεί στον Βαλτζ που αναδείχθηκε ως ταραντινικός κακός. Αν ο Ντι Κάπριο καταφέρει να βάλει τον «Django» στον προγραμματισμό του, θα έχει τον Σάμιουελ Τζάκσον ως δεξί του χέρι, στο ρόλο του χαφιέ του λευκού αφεντικού.

Ο Ταραντίνο ενισχύει σταδιακά το νέο του "παιδί" με ηχηρές προσθήκες στο καστ και αν μεταμορφώσει και τον ντι Κάπριο σε ρατσιστή μεγαλοκτηματία με τον ίδιο τρόπο που μεταμόρφωσε τον Βαλτζ σε ναζί αξιωματικό, μάλλον έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές ταραντινικού στιλ. Άλλωστε, Λίο, αρκετά με τον Σκορσέζε. Ώρα για κάτι διαφορετικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More