Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Οι Iron Maiden είναι καλύτεροι από τους Metallica λέει ο B. Dickinson

Μονομαχία Τιτάνων φαίνεται πως ξέσπασε με αφορμή λίστες που δημοσιεύθηκαν σε μουσικά περιοδικά. Ο λόγος για τους Metallica και τους Iron Maiden, οι οποίοι μονομάχησαν για ακόμη μιά φορά σε δημοψηφίσματα αναγνωστών και... κέρδισαν και οι δύο.



Στο δημοψήφισμα του Kerrang για την

επιδραστικότερη μπάντα των τελευταίων 30 χρόνων, οι Metallica κατέλαβαν την πρώτη θέση, με τους Iron Maiden να περιορίζονται στην τρίτη, ενώ στο αντίστοιχο από το Sweden Rock Magazine για τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας, το "A Matter Of Life And Death" πήρε την πρωτιά, με το "Death Magnetic" να φτάνει μέχρι και την τέταρτη θέση.

«Μπορεί να πουλάνε περισσότερους δίσκους και εισιτήρια από εμάς, αλλά δεν είναι Maiden. Θα βρω το μπελά μου με αυτό που θα πω, αλλά είμαστε καλύτεροι από τους Metallica», δήλωσε πρόσφατα ο Bruce Dickinson στο αγγλικό Metal Hammer, ενώ ο Steve Harris χαρακτήρισε ως «εξωφρενικό» το ότι στο δημοψήφισμα του Sweden Rock Magazine βρέθηκαν τρεις δίσκοι των Iron Maiden στο Top 5 αυτού.

Το γεγονός πως την τρίτη θέση κατέλαβε το "Opus Eponymous" των Ghost και πως οι Blink 182 ψηφίστηκαν επιδραστικότεροι του Ozzy πώς μπορεί άραγε να χαρακτηριστεί;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More