Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Champions League....το Europa

Το Ανώνυμο blog σας παρουσιάζει τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League και τις 8 που αρκέστηκαν στο Europa League, το οποίο φαντάζει πανίσχυρο! Στους ισχυρούς Ολυμπιακός


Οι όμιλοι του Champions League ολοκληρώθηκαν και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στην διοργάνωση, αλλά και αυτές που θα παίξουν στο Europa League μέσω της 3ης θέσης.



Η κλήρωση για τους "16" του Champions League θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 13:00 και αυτή των "32" αλλά και των "16" του Europa League στις 14:00.
Στο CL φυσικά οι 8 πρώτοι θα είναι στην μία κληρωτίδα και οι 8 δεύτεροι στην άλλη, ενώ δεν μπορούν να πέσουν ομάδες από την ίδια χώρα, αλλά και προερχόμενες από τον ίδιο όμιλο.



Η μοναδική χώρα με 3 ομάδες είναι η Ιταλία, ενώ από 2 έχουν Αγγλία, Ισπανία, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία και από 1 έχουν Κύπρος, Ελβετία και Πορτογαλία.



Η 16άδα του Champions League


Pot 1

Μπάγερν Μονάχου

Ίντερ

Μπενφίκα

Ρεάλ Μαδρίτης

Τσέλσι

Άρσεναλ

ΑΠΟΕΛ

Μπαρτσελόνα



Pot 2

Νάπολι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Βασιλεία

Λιόν

Λεβερκούζεν

Μαρσέιγ

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Μίλαν





Οι 8 που πάνε στο Europa League...


Μάντσεστερ Σίτι

Τράμπζονσπορ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άγιαξ

Βαλένθια

Ολυμπιακός

Πόρτο

Βικτόρια Πλζεν



Στους ισχυρούς ο Ολυμπιακός



Από τις 8 ομάδες που προέρχονται από το Champions League, οι 4 καλύτερες πάνε στους ισχυρούς μαζί με τους 12 πρώτους των ομίλων του Europa League.



Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός και Βαλένθια είναι στους ισχυρούς, έχοντας καλύτερη επίδοση στον όμιλο του CL από Πόρτο, Άγιαξ, Τράμπζονσπορ και Βικτόρια Πλζεν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More