Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (31/3)



Οπως καθε εβδομαδα ετσι και σημερα το Ανωνυμο blogspot σας παρουσιάζει όλες τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της εβδομάδας για να διαλέξετε ποιές από αυτές θα δείτε αγκαλιά με ποπ-κορν.









YOGI BEAR 3D

του Έρικ Μπρέβιγκ
με τους Νταν Ακρόιντ, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Άνα Φάρις, Τομ Καβάνο


Υπόθεση: Ο Νταν Άκροϊντ δανείζει τη φωνή του στον Γιόγκι, τον διαβόητο σαματατζή του Τζέλιστοουν Παρκ, και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στον Μπου Μπου, τον πιστό φίλο και συνεργό του στα ατελείωτα πανούργα σχέδιά του για να αποσπάσει από τους επισκέπτες το φαγητό τους. Ο Γιόγκι ανέκαθεν επαφιόταν στην ευστροφία και την ταχύτητά του για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αμέριμνους και ανυποψίαστους εκδρομείς και ταυτόχρονα να εκνευρίζει αφάνταστα τον «τιμωρό» του, τον Ρέιντζερ Σμιθ. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπου Μπου και ο Γιόγκι πρόκειται να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ χειρότερο απ’ό,τι έχουν αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια... Κι αυτό, γιατί πολύ απλά το Τζέλιστοουν Παρκ βγαίνει προς πώληση! Για να καλύψει τα χρήματα που «έφαγε» από τα δημοτικά κονδύλια προκειμένου να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του, ο δήμαρχος Μπράουν σκοπεύει να πουλήσει το πάρκο σε υλοτόμους. Αυτό σημαίνει ότι οι οικογένειες δεν θα μπορούν πια να απολαμβάνουν την ομορφιά της υπαίθρου που προσφέρει το πάρκο και το χειρότερο; Ο Γιόγκι, ο Μπου Μπου και οι φίλοι τους θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωή τους, ο Γιόγκι πρέπει να αποδείξει ότι είναι πράγματι πιο έξυπνος από μια μέση αρκούδα και θα συνάψει μια ιερή συμμαχία με τον Ρέιντζερ Σμιθ προκειμένου να αποτρέψουν το κλείσιμο του πάρκου.


Παγκόσμια Εισβολή Battle: Los Angeles
BATTLE: LOS ANGELES

του Τζόναθαν Λίμπεσμαν
με τους Άαρον Έκχαρτ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Μπρίτζετ Μόιναχαν, Μάικλ Πένια, Νε-Γιο, Τζόι Κινγκ
 

 

Υπόθεση: Εδώ και πολλά χρόνια καταγράφονται εμφανίσεις UFO σε όλο τον κόσμο – στο Μπουένος Άιρες, τη Σεούλ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα. Αυτό όμως που θα συμβεί το 2011 υπερβαίνει κατά πολύ τα πλαίσια μιας απλής εμφάνισης και εξελίσσεται σε τρομακτική πραγματικότητα, όταν εξωγήινες δυνάμεις επιτίθενται στη Γη. Κι ενώ η ανθρωπότητα βλέπει έντρομη τις μεγαλύτερες πόλεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη, το Λος Άντζελες γίνεται το τελευταίο οχυρό σε μια μάχη που κανείς ποτέ δε φανταζόταν. Το μέλλον ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται τώρα στα χέρια ενός πεζοναύτη λοχία (Άαρον Έκχαρτ) και της νεοσύστατης διμοιρίας του, που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν άγνωστο και πανίσχυρο εχθρό.  


Σαγκάη - Η Πόλη Των Κατασκόπων
SHANGHAI
του Μίκαελ Χάφστρομ
με τους Τζον Κιούζακ, Κεν Ουατανάμπι, Γκονγκ Λι, Τσόου Γιουν Φατ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν
 
 

Υπόθεση: Θέλοντας να ερευνήσει τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου, ο Αμερικανός μυστικός πράκτορας Πολ Σόουμς φτάνει στην Σαγκάη, την οποία έχουν καταλάβει οι Ιάπωνες. Μια εβδομάδα πριν την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ και υπό την επίβλεψη ενός Ιάπωνα πράκτορα, η έρευνα του Σόουμς τον οδηγεί σε ένα χαρισματικό τοπικό γκάνγκστερ και την όμορφη σύζυγό του, Άννα. Η γνωριμία του Σόουμς με την Άννα εξελίσσεται σε έναν παράνομο ερωτικό δεσμό όπου διακυβεύονται τα πάντα. Οι δυο τους πρέπει να δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να λύσουν το μυστήριο, πριν την κατάρρευση της πόλης.

Απόλυτη Ευφυΐα
LIMITLESS
του Νιλ Μπέργκερ
με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έιμπι Κόρνις, Άνα Φρίελ
 
 

Υπόθεση: Ο φιλόδοξος συγγραφέας Έντι Μόρα (Κούπερ) πάσχει από χρόνια έλλειψη έμπνευσης. Η ζωή του όμως, θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν ένας παλιός του φίλος θα του προτείνει το NZT, ένα νέο, επαναστατικό φαρμακευτικό σκεύασμα που του δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλες του τις δυνατότητες. Με τις εγκεφαλικές του συνάψεις να δουλεύουν υπερωρίες, ο Έντι μπορεί να θυμηθεί ό,τι έχει διαβάσει, δει ή ακούσει στη ζωή του. Μπορεί να μάθει μία καινούργια ξένη γλώσσα μέσα σε μία μέρα, να κατανοήσει περίπλοκες συναρτήσεις και να γοητεύει όποιον συναντά – υπό την αίρεση ότι δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν ότι συνεχίζει να παίρνει το μη κλινικά δοκιμασμένο φάρμακο. Πολύ σύντομα ο Έντι θα σαρώσει τη Γουόλ Στριτ, μετατρέποντας ένα μικρό κεφάλαιο σε εκατομμύρια. Τα κατορθώματά του όμως, θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του μεγιστάνα Καρλ Βαν Λουν (Ντε Νίρο), ο οποίος θα τον προσκαλέσει να συντονίσει τη μεγαλύτερη συγχώνευση στην ιστορία των επιχειρήσεων. Όλες αυτές οι δραστηριότητες θα καταστήσουν τον Έντι στόχο κάποιων κακοπροαίρετων ανθρώπων που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τα αποθέματα NZT του Έντι. Με τη ζωή του να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο και τις παρενέργειες του χαπιού να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ο Έντι θα έρθει αντιμέτωπος με μυστηριώδεις ανθρώπους που παρακολουθούν κάθε του βήμα, έναν επικίνδυνο γκάνγκστερ και μια αμείλικτη αστυνομική έρευνα.



Ο Γιος Του Κυνηγού Των Αετών
EAGLE HUNTER'S SON
του Ρενέ Μπο Χάνσεν
με τους Μπαρζαμπάι Ματέι, Σερικμπάι Κουλάν, Μαρντάν Ματέι, Άσιλμπεκ Μπαντελκάν

Υπόθεση: Δώδεκα χρονών ο Bazarbai δε μοιάζει με τ’άλλα αγόρια των Νομάδων της ηλικίας του. Ονειρεύεται ν’αφήσει τα πράσινα λιβάδια του χωριού του, κάπου στη Δυτική Μογγολία, και ν’ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πόλης: το Ουλάν Μπατόρ. Αλλά ο πατέρας του Bazarbai, έχει δικές του φιλοδοξίες. Μια μέρα, ο νεαρός θα κάνει υπερήφανο τον πατέρα του ακολουθώντας τα δικά του χνάρια ως φημισμένου κυνηγού του αετού. Όταν ο αδελφός του Bazarbai, ο Kahn, αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι για το Ουλάν Μπατόρ, ο Bazarbai αισθάνεται βαθιά πληγωμένος και προδομένος: θα ‘πρεπε να ήταν αυτός που θα πήγαινε στην πόλη. Σε μια προσπάθεια να του φτιάξει το κέφι, ο πατέρας του τον οδηγεί στο μεγάλο Φεστιβάλ των Αετών. Αλλά το νεαρό αγόρι είναι απαρηγόρητο. Ξαφνικά, ο αετός που ήταν το βραβείο του πατέρα του, πετάει μαριά, φοβισμένος από τα φωτεινά φλας ενός φωτογράφου. Γεμάτος από φόβο και τύψεις, θεωρώντας το για καλό, ότι το αγαπημένο κατοικίδιο του πατέρα του θα μπορούσε να έχει αποδράσει, ο Bazarbai αποφασίζει να ακολουθήσει τον αετό, μέσα από ένα περιπετειώδες ταξίδι, μέσα σε καταρρακτώδη και χιονισμένα βουνά που οδηγούν αναπόφευκτα σο Ουλάν Μπατόρ, την πόλη των ονείρων του.


Απ' Τα Κόκαλα Βγαλμένα
του Σωτήρη Γκορίτσα
με τους Αργύρη Ξάφη, Δημήτρη Ήμελλο, Άννα Κουτσαφτίκη, Στέλιο Μάϊνα, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Βαγγέλη Μουρίκη, Μηνά Χατζησάββα, Γιώργο Συμεωνίδη, Γιώτα Φέστα

Υπόθεση: Σάτιρα που βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά από τον χώρο
των δημόσιων νοσοκομείων και αφορά την Οδύσσεια της σύγκρουσης ενός γιατρού με το Ε.Σ.Υ. Ένας ειδικευόμενος ορθοπεδικός γιατρός ξεκινάει την καριέρα του στο δημόσιο νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. Εκεί ανακαλύπτει πως γιατροί, διοικητικοί υπάλληλοι, νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς, είναι όλοι συμμέτοχοι σε μια παράλογη κωμικοτραγική καθημερινότητα. Ανακαλύπτει το πώς ένα δημόσιο σύστημα που φτιάχτηκε για να υπηρετεί τον άνθρωπο έχει εξελιχθεί σε δήμιό του. Γι’ αυτό και επιχειρεί να του αντισταθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More