Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ο Αντεμπαγιόρ τα... έκοψε για τη Ρεάλ

Ξεχάστε τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ που ξέρατε! Ο παίκτης που αγωνιζόταν με τα εντυπωσιακά κοτσιδάκια να ανεμίζουν, άλλαξε κόμη προκειμένου να αποδείξει ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να καθιερωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το ότι οι άντρες είναι διατεθειμένοι να κάνουν πολλά πράγματα, ώστε να κερδίσουν μια γυναίκα είναι γνωστό. Το να φτάνει κάποιος στο σημείο να κόψει τα αγαπημένα του κοτσιδάκια του για να δείξει την αφοσίωση του στην ομάδα του δεν είναι κάτι που το βλέπουμε συχνά.



Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ θέλει να αρπάξει την ευκαιρία της Ρεάλ από τα... μαλλιά (όχι από τα κοτσίδια του, αφού δεν τα 'χει πια) και να παραμείνει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" παραπάνω από τον εξάμηνο δανεισμό του από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Διότι στον αγγλικό σύλλογο, μπορεί να είχε κάποια καλά ματς, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να τον βάλει μέσα στην καρδιά του - κάτι που έχει καταφέρει η "βασίλισσα" μέσα σε λίγο καιρό.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος πήρε... απόφαση ζωής και είπε "τέρμα πια στα κοτσιδάκια, ώρα για μπάλα".

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα "As":

"Είχα κοτσιδάκια για τρία χρόνια, αλλά γνώριζα ότι όταν προέκυψε η Ρεάλ Μαδρίτης θα τα έκοβα. Αυτή η κόμη είναι περισσότερο κατάλληλη για ένα σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ενσωματωθώ όσο γίνεται καλύτερα εδώ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More