Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τρομοκρατία κατά λάθος

Η σύζυγος τα έκανε όλα... Ένας λάθος συνειρμός την έσπρωξε να καλέσει την αντιτρομοκρατική του Ιλινόις και να ειδοποιήσει ότι ο σύζυγός της κρατείται όμηρος σε σχολείο. Ακολούθησαν σκηνές ταινίας

Είναι από τις χαρακτηριστικές καλτ στιγμές που ο πατέρας μας παίρνει τηλέφωνο, το σηκώνουμε, ακούμε μια φασαρία από το υπερπέραν και ξάφνου το κλείνει.
Απλά ο άνθρωπος το’ χε στην τσέπη, δεν το’ χε κλειδωμένο πατήθηκε ένα κουμπί και μας πήρε τηλέφωνο για 56 φορά.

Το ίδιο έπαθε και ένας άμοιρος άνδρας στο Ιλινόις, ο Μαρκ Φρίντμαν, ο οποίος πήρε κατά λάθος τηλέφωνο τη σύζυγό του, η οποία ωστόσο έπλασε σενάρια φαντασίας στο μυαλό της ότι ο άνδρας της κρατείται όμηρος. Σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να της μιλήσει και πως με αυτόν τον τρόπο της έδινε σήμα κινδύνου.
Επηρεασμένη λοιπόν από τις πολλές ταινίες που’ χει δει, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της με 30 ένστολους άνδρες οι οποίοι σε χρόνο dt περικύκλωσαν το σχολείο το οποίο εργαζόταν ο άνδρας οπλισμένοι με αυτόματα.
Μάλιστα οι άνδρες έκαναν φύλλο και φτερό το σχολείο αφού επί 3 ώρες έψαχναν για το που μπορεί να κρατούσαν όμηρο τον άνδρα, ενώ τρία ελικόπτερα τηλεοπτικών καναλιών τράβαγαν αποκλειστικά πλάνα!
Αλλά ενώ οι άνδρες έκαναν ενδελεχής έρευνα στο σχολείο, ο Φρίντμαν επέστρεψε σπίτι του και η γυναίκα του ησύχασε. Φαίνεται πως ενώ οδηγούσε έκατσε πάνω στο κινητό του τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πατηθούν τα κουμπιά του τηλεφώνου, ενώ οι φωνές που υποστήριξε ότι άκουσε η σύζυγός του ήταν του ιδίου ο οποίος τραγουδούσε χιπ χοπ ενώ οδηγούσε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More